Η Emirates ανακοίνωσε τις προθέσεις της να ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Τελ Αβίβ, με έναρξη πτήσεων στις 6 Δεκεμβρίου.

Η Emirates είναι στην ευχάριστη θέση να συστήσει το Τελ Αβίβ ως τον νεότερο προορισμό της, που είναι μια από τις σημαντικότερες πύλες της περιοχής.

Η Emirates θα δώσει περισσότερες εναλλακτικές για τους ταξιδιώτες από και προς το Τελ Αβίβ μέσω του Ντουμπάι με την έναρξη των υπηρεσιών σε λίγες μόνο εβδομάδες, σύμφωνα με τον Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates Airline. «Θα παρέχουμε περισσότερες επιλογές σε ταξιδιώτες από και προς το Τελ Αβίβ μέσω Ντουμπάι», είπε ο Kazim.

Η εταιρεία ανυπομονεί επίσης να καλωσορίσει περισσότερους επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής από το Ισραήλ στο Ντουμπάι και πέρα ​​από άλλες τοποθεσίες στο δίκτυο της Emirates.

Η Emirates είχε ήδη δραστηριοποιηθεί στο Ισραήλ μέσω της χαμηλού κόστους αεροπορικής της εταιρείας flyDubai, η οποία σήμερα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Φέτος, η Etihad Airways, η εθνική αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, άρχισε να πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Τελ Αβίβ.

Επιπλέον, η Emirates SkyCargo παρέχει 20 τόνους χωρητικότητας σε κάθε ταξίδι καθώς οι συναλλαγές μεταξύ των δύο εθνών αυξάνονται.

Πηγή: tourismtoday.gr