Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για μια ακόμη χρονιά, το ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ). 

Το 11ο συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Portsmouth Business School και το Montpellier Business School, στις εγκαταστάσεις του University of Portsmouth μεταξύ 10 και 12 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα περίπου 130 ερευνητικών εργασιών σε 44 παράλληλα sessions.

Κεντρικοί καλεσμένοι ομιλητές ήταν η καθηγήτρια Mariassunta Giannetti (Stockholm School of Economics) και ο καθηγητής Marcin Kacperczyk (Imperial College London). Η καθηγήτρια Mariassunta Giannetti ήταν και η αποδέκτης του ετήσιου βραβείου «Distinguished Scholar Annual International Award» της ΕΕΧΜΤ. Στο παρελθόν το βραβείο απονεμήθηκε στους καθηγητές Iftekhar Hasan (2011), Ike Mathur (2012), Darrell Duffie (2013), Bruno Biais (2014), Edward Altman (2015), Franklin Allen (2016), Raghavendra Rau (2017), Andrea Sironi (2018), Haim Levy (2019) και Murillo Campello (2021). Με τον τρόπο αυτό η ΕΕΧΜΤ τίμησε την καθηγήτρια Mariassunta Giannetti για την εξαίρετη συνεισφορά της στον χώρο της Χρηματοοικονομικής, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις σε κορυφαία ακαδημαϊκά περιοδικά όπως: Journal of Political Economy, American Economic Review, Journal of Finance, Review of Financial Studies, Journal of Financial Economics, Management Science. 

Από αριστερά προς δεξιά: Ο Φώτης Πασιούρας, γενικός γραμματέας της FEBS, o Χρυσοβαλάντης Γαγάνης, ταμίας της FEBS, η τιμώμενη Mariassunta Giannetti, ο Αιμίλιος Γαλαριώτης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της FEBS και ο πρόεδρος της FEBS, ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης.

Η Επιστημονική Εταιρεία με έδρα τα Χανιά, οπού μετράει ήδη έντεκα Εθνικά και έντεκα Διεθνή συνέδρια, διαθέτει δική της σύγχρονη ιστοσελίδα: https://www.febsociety.org/ και πλέον ψηφιακό πρόσωπο σχεδόν σε κορυφαία κοινωνικά δίκτυα.