Το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας υποδέχεται 8 νέους προορισμούς

Την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν, ξεκινώντας από τις 27 Μαρτίου, η Brussels Airlines θα προσφέρει 85 προορισμούς διακοπών. Οι νεοεισερχόμενοι στο καλοκαιρινό χαρτοφυλάκιο της αεροπορικής εταιρείας σε σύγκριση με πέρυσι είναι η Arecife (Lanzarote), τα Χανιά (Κρήτη), η Hurghada (Αίγυπτος), η Μυτιλήνη (Λέσβος), η Σάμος, το Μαρακές (Μαρόκο), το Rabat (Μαρόκο) και το Μόναχο.

Μετά από έναν χειμώνα που εξακολουθούσε να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία, η Brussels Airlines προβλέπει μια πολυάσχολη καλοκαιρινή σεζόν.

«Τα στοιχεία των κρατήσεων δείχνουν ξεκάθαρα μεγάλη προθυμία για ταξίδια. Σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2021, βλέπουμε επίσης ότι οι επιβάτες αρχίζουν και πάλι να κάνουν κράτηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκ των προτέρων, ειδικά για τις περιόδους των διακοπών. Η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και τα ελληνικά νησιά αναμένεται να είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί αυτή την καλοκαιρινή σεζόν. Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε στο δίκτυό μας τα νησιά Λέσβος, Σάμος καθώς και τα Χανιά Κρήτης στην Ελλάδα, αλλά και το Λανθαρότε, οπού θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στο χαρτοφυλάκιο των διακοπών μας. ” Jan Derycke, Επικεφαλής Δικτύου και Σχεδιασμού Brussels Airlines

66 προορισμοί μεσαίων αποστάσεων με έμφαση στα ταξίδια αναψυχής

Με μια μεγάλη γκάμα δημοφιλών προορισμών διακοπών, η βελγική εταιρεία θέλει να προσφέρει στους πελάτες της μια θετική προοπτική για το καλοκαίρι που έρχεται. Εκτός από τους προορισμούς που εξυπηρετούνται όλο το χρόνο όπως το Αλικάντε, η Μαδρίτη, η Λισαβόνα, το Μιλάνο, η Ρώμη και πολλοί άλλοι, η αεροπορική εταιρεία επαναφέρει μια σειρά από καλοκαιρινούς προορισμούς διακοπών:

Στην Ελλάδα, η Αθήνα και τα ελληνικά νησιά η Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Λέσβος και η Σάμος θα συνδεθούν ξανά με τις Βρυξέλλες. Στην Ιταλία η αεροπορική εταιρεία θα προσγειωθεί ξανά στο Μπάρι, την Κατάνια, τη Φλωρεντία, τη Νάπολη, την Όλμπια και το Παλέρμο. Οι ισπανικές διαδρομές αναψυχής Ibiza και Palma de Mallorca θα ενταχθούν στο δίκτυο, ενώ οι πτήσεις προς τα Κανάρια νησιά Tenerife, Gran Canaria και Lanzarote θα συνεχιστούν από τη χειμερινή περίοδο. Η Brussels Airlines θα αρχίσει επίσης να πετά ξανά προς τους προορισμούς της Κροατίας Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ καθώς και προς ρωσικούς προορισμούς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη. Ο αιγυπτιακός προορισμός Χουργκάντα ​​θα συνεχιστεί και μετά το χειμώνα και επίσης το Μαρακές στο Μαρόκο θα ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, οι μαροκινοί προορισμοί Ταγγέρη, Ραμπάτ και Ναδόρ θα συνδέονται και με τις Βρυξέλλες.

19 προορισμοί μεγάλων αποστάσεων με την επανεκκίνηση της Ουάσιγκτον

Στο διηπειρωτικό δίκτυο, η Brussels Airlines θα ανοίξει ξανά το Conakry (Γουινέα) και το Ouagadougou (Μπουρκίνα Φάσο) στην Αφρική και θα συνεχίσει τις πτήσεις προς την Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Συνολικά, η βελγική αεροπορική εταιρεία προσφέρει 19 προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, συμπεριλαμβανομένων 17 στην Υποσαχάρα Αφρική και 2 στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον).

Νέα διαδρομή Βρυξέλλες – Μόναχο

Για πρώτη φορά, η Brussels Airlines θα πραγματοποιήσει πτήσεις μεταξύ Βρυξελλών και Μονάχου. Η βελγική αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί δύο πτήσεις την ημέρα, ενώ η Lufthansa συνεχίζει να εκτελεί 5 καθημερινές συχνότητες. Η πρώτη πτήση της Brussels Airlines προς το Μόναχο θα απογειωθεί στις 27 Μαρτίου.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη προσφορά καλοκαιρινών πτήσεων στη διεύθυνση: https://www.brusselsairlines.com/com/destinations/Default.aspx