Από τον Ιούλιο του 2022, οι επισκέπτες της Condor θα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα μέσω Αθήνας, Ρόδου, Κέρκυρας και Ηρακλείου στους έντεκα νέους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών όπως η Νάξος, η Πάρος και η Μυτιλήνη. Από τη Γερμανία, οι επισκέπτες πετούν από το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, το Μόναχο και τη Λειψία.

« Μαζί με τΗ SKY express, η Condor προσφέρει στους επιβάτες της ένα απλό ταξίδι μετάβασης στους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, επιτρέποντας ευέλικτο ταξιδιωτικό προγραμματισμό », δήλωσε ο Ralf Teckentrup, Διευθύνων Σύμβουλος της Condor. « Επομένως, όχι μόνο επεκτείνουμε το δίκτυο των δρομολογίων μας, αλλά και προσφέρουμε στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι ίδιοι την ποικιλομορφία της χώρας ».

« Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Condor για τη συνεργασία της μαζί μας. Συνεχίζουμε τις συνεχείς προσπάθειές μας και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να συνάψουμε περαιτέρω νέες συνεργασίες με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες της περιοχής μας. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας. Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες στους επιβάτες μας, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού », τόνισε ο Γιάννης Λιδάκης, Εμπορικός Διευθυντής της SKY express.

Πηγή: tourismtoday.gr