Η Qantas αποκάλυψε εικόνες από νέες σουίτες πρώτης κατηγορίας και business class σε απευθείας πτήσεις από το Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη προς τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Αυτά τα δρομολόγια, τα οποία θα είναι οι μεγαλύτερες απευθείας πτήσεις στον κόσμο , έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στα τέλη του 2025.

Η Qantas θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια με αεροσκάφη Airbus A350-1000 εξοπλισμένα με μόλις 238 θέσεις, συμπεριλαμβανομένων 12 σουιτών Luxe First και 46 επαγγελματικών σουιτών. Συγκριτικά, η Qatar Airways έχει 327 θέσεις στο A350-1000 της.

Το αεροσκάφος θα έχει μια επιπλέον δεξαμενή καυσίμου για να βοηθήσει να πετάξει σε απόσταση μεγαλύτερη από 11.000 μίλια μεταξύ Σίδνεϋ και Λονδίνου. Οι πτήσεις μπορεί να διαρκέσουν έως και 21 ώρες.

Οι φωτογραφίες των σουιτών Luxe First δείχνουν ένα σταθερό μονό κρεβάτι συνοδευόμενο από μια ξεχωριστή ξαπλώστρα. Οι σουίτες, που είναι διακοσμημένες σε μπεζ και επένδυση από ξύλινα πάνελ, θα προσφέρουν επίσης ντουλάπα ντουλάπας, τραπεζαρία για δύο και οθόνη τηλεόρασης 32 ιντσών.

«Η ευρύχωρη First σουίτα διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε ένα μίνι boutique δωμάτιο ξενοδοχείου», είπε η Qantas.

Πηγή: tourismtoday.gr