Η SAS ανοίγει 180 απευθείας συνδέσεις από τη Σκανδιναβία προς την Ευρώπη στα προγράμματα της άνοιξης και του καλοκαιριού, υποθέτοντας ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα έχουν μειωθεί.

Εκτός από το άνοιγμα πολλών δρομολογίων, δρομολογούνται νέοι προορισμοί όπως η Στοκχόλμη-Βαρκελώνη, το Όσλο-Φάρο και η Κοπεγχάγη-Λάρνακα.

Η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια αυξάνεται , ειδικά σε πιο ζεστούς προορισμούς. Ως εκ τούτου, η SAS θα εισαγάγει περισσότερες αναχωρήσεις σε διάφορους προορισμούς γύρω από τη Μεσόγειο. Ακόμη και με τους τρέχοντες αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που οφείλονται στον Covid-19, υπάρχει ελπίδα ότι αυτοί θα μειωθούν καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξάνονται και η εξάπλωση της μόλυνσης στην κοινωνία μειώνεται. Επίσης, θα αυξήσει τη χωρητικότητα σε όλες τις εσωτερικές διαδρομές αναλόγως, καθώς και εντός των σκανδιναβικών και μεγάλων πόλεων της Βόρειας Ευρώπης, για να καλύψει την αύξηση της ζήτησης για αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια.

Η Σκανδιναβική αεροπορική εταιρεία επίσης, αυξάνει τον αριθμό των αναχωρήσεων προς Αλικάντε, Μάλαγα, Μαγιόρκα, Αλάνια, Νίκαια, Ρώμη και Αθήνα.

Η SAS ανοίγει επίσης νέες διαδρομές με αναχωρήσεις από το Πάσχα ως ακολούθως:

Βαρκελώνη από τη Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη και το Όσλο
Λάρνακα (Κύπρος) από τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη
Χανιά (Κρήτη) από την Κοπεγχάγη και το Όσλο
Faro (ακτή του Αλγκάρβε) από το Όσλο.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday