Η Saudia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σαουδικής Αραβίας, αποκάλυψε τη νέα της ταυτότητα και το χρώμα της μάρκας παρουσία Βασιλικών Υψηλοτήτων, Εξοχοτήτων και ηγετών τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον εμπορικό τομέα, καθώς και αξιόλογους δημοσιογράφους μέσων ενημέρωσης και ειδικούς της αεροπορίας, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης ορόσημο στη Τζέντα.

Αυτή η νέα επωνυμία αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού για την ενίσχυση της υποστήριξης της αεροπορικής εταιρείας για το Kingdom’s Vision 2030, το οποίο στοχεύει να φέρει τον κόσμο στη Σαουδική Αραβία.

Το rebrand εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τη Saudia, παρέχοντας καινοτόμες ιδέες εξυπηρέτησης πελατών με έντονη εστίαση στην τεχνολογία και αυξάνοντας την εμπειρία των επιβατών, γιορτάζοντας την κουλτούρα της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτή η αναμόρφωση ενισχύει την εθνική ταυτότητα της Σαουδικής Αραβίας, επανασχεδιάζοντας όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ώστε να απευθύνονται και στις πέντε αισθήσεις. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια αυθεντική εμπειρία της Σαουδικής Αραβίας που θα αναδεικνύει τον καλύτερο και πλούσιο πολιτισμό της.

Αυτή η νέα ταυτότητα αντανακλά το φιλόξενο πνεύμα της Σαουδικής Αραβίας, παρέχοντας στους επισκέπτες μια βαθιά επίγνωση της φιλικότητας και της φιλοξενίας της χώρας, ενώ ενθαρρύνει τους υπηκόους και τους τουρίστες να κατανοήσουν καλύτερα την κουλτούρα της Σαουδικής Αραβίας. Το rebranding περιλαμβάνει επίσης νέες στολές για το πλήρωμα καμπίνας και τους υπαλλήλους εδάφους.

Ο νέος χρωματικός σχεδιασμός της επωνυμίας, που αποτελείται από πράσινο, μπλε και άμμο, δείχνει τον στόχο της Saudia να επεκτείνει τον στόλο και τους προορισμούς της, συνδέοντας τον κόσμο με τη Σαουδική Αραβία, ενώ τονίζει την αυθεντικότητα και τις βαθιές ρίζες του Βασιλείου.

Παράλληλα με το rebrand, η Saudia έχει υποστεί έναν τεράστιο ψηφιακό μετασχηματισμό, βελτιώνοντας σημαντικά την ψηφιακή εμπειρία του πελάτη. Η Saudia είναι η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποίησε την γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) ως εικονικό βοηθό, με την ονομασία «SAUDIA», η οποία είναι μία από τις πρώτες του τύπου της περιοχής. Η Saudia θα επιτρέψει στους επισκέπτες να ολοκληρώσουν την πλήρη συναλλαγή χρησιμοποιώντας αυτήν τη γρήγορη μέθοδο μέχρι το τέλος του έτους.

Ο φιλόδοξος, μακροχρόνια προγραμματισμένος ψηφιακός μετασχηματισμός όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία των πελατών, αλλά επιτρέπει επίσης πιο απλοποιημένες λειτουργίες και διαδικασίες, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας προσωπικών δεδομένων για τους επισκέπτες μέσω σταθερών συνεργασιών με κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες.

Πηγή: tourismtoday.gr