Η Finnair ετοιμάζεται να αυξήσει το πρόγραμμα πτήσης αυτό το καλοκαίρι με έμφαση στους προορισμούς αναψυχής, καθώς η διάθεση του εμβολίου αναμένεται να επιτρέψει την επανέναρξη των ταξιδιών σε πολλές χώρες.

Τον Ιούνιο, η Finnair θα συνεχίσει πτήσεις προς προορισμούς όπως Ρέικιαβικ, Μπόντο, Νίκαια, Λισαβόνα και Βίλνιους.

Πρόσθετες συχνότητες θα προστεθούν επίσης σε ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, τα Χανιά και η Σαντορίνη, καθώς και στη Μαγιόρκα, τη Μάλαγα και το Αλικάντε της Ισπανίας. Οι καλοκαιρινοί προορισμοί της Finnair στην Ιταλία περιλαμβάνουν τη Ρώμη, το Μιλάνο και τη Βενετία.

« Παρακολουθούμε στενά πώς εξελίσσονται οι ταξιδιωτικοί κανονισμοί στις αγορές μας και έχουμε την ευελιξία να αυξήσουμε τις πτήσεις βάσει της ζήτησης, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες που δημιουργούνται όταν αρθούν οι περιορισμοί ταξιδιού », λέει ο Ole Orvér , Διευθύνων Σύμβουλος της Finnair.

Στη Βόρεια Αμερική, η διάθεση του εμβολίου έχει προχωρήσει καλά και η Finnair θα επανεκκινήσει τις πτήσεις προς το Σικάγο και το Λος Άντζελες στα μέσα Ιουνίου και θα αυξήσει τις συχνότητες στη διαδρομή της Νέας Υόρκης σε έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Η επανεκκίνηση αυτών των πτήσεων υπόκειται ακόμη στην ανάπτυξη των ταξιδιωτικών οδηγιών των ΗΠΑ.

Μέσω του νέου εργαλείου στο Finnair.com, οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους και να προετοιμάσουν το ταξίδι τους εύκολα χρησιμοποιώντας έναν διαδραστικό χάρτη.

Η λύση παράγεται από την Smartvel, μια εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε λύσεις περιεχομένου προορισμού για την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Για να προσφέρει στους πελάτες τη σιγουριά για την πραγματοποίηση ταξιδιωτικών σχεδίων, η Finnair έχει μια ευέλικτη πολιτική αλλαγής εισιτηρίων για όλες τις κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 31 Αυγούστου 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να κάνουν αλλαγές στις ημερομηνίες ταξιδιού τους ανεξάρτητα από τον τύπο του εισιτηρίου τους.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday.gr