Η Jet2holidays απέσπασε για δεύτερη χρονιά το Πλατινένιο Βραβείο Αξιόπιστης Υπηρεσίας (Platinum Trusted Service Award) από τη Feefo -μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες κριτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο- για την εξαιρετική εξυπηρέτησης πελατών κάθε χρόνο.

Η διάκριση ακολουθεί τα θετικά σχόλια πελατών για τον τρόπο με τον οποίο η Jet2holidays αντιμετώπισε την πανδημία κατά τη διάρκεια του 2020. Αλλά η Feefo έλαβε επίσης υπόψη κριτικές και από τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Μόνο εταιρείες που παρέχουν μια σταθερά άριστη εξυπηρέτηση, για τρία συνεχόμενα χρόνια ή περισσότερο, λαμβάνουν το Platinum Trusted Service Award.

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους ιστότοπους αξιολόγησης, οι χρήστες του Feefo πρέπει να παρέχουν απόδειξη αγοράς για να αφήσουν ένα σχόλιο.

Η Jet2holidays πέτυχε βαθμολογία 4,7 από 5 σε περισσότερες από 1.269 κριτικές το 2020. Και διακρίθηκε επίσης με το Gold Trusted Service Award για τέταρτη χρονιά. Μία διάκριση που της χάρισε αυτόματα το βραβείο Platinum Trusted Service Award.

Το Jet2.com αναγνωρίστηκε επίσης από την Feefo. Και έλαβε ένα Trusted Service Award, για την εξυπηρέτηση πελατών.

Aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday