Η Qatar Airways επανέλαβε χθες 14/05 τακτικές πτήσεις μεταξύ της Ντόχα και Μυκόνου, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας ταξιδιωτικής διαδρομής μεταξύ Κατάρ και Ελλάδας ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι παραθεριστές δεν θα χρειάζεται πλέον να καραντίνα κατά την άφιξη.

Η πρώτη από τις επαναλαμβανόμενες πτήσεις από Ντόχα προς Μύκονο, πραγματοποιήθηκε με Airbus Α320.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, κύριος Akbar Al Baker, δήλωσε: «Πριν από τρία χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε πτήσεις μεταξύ Ντόχα και Μυκόνου και παρά τον τεράστιο αντίκτυπο που είχε η πανδημία στα ταξίδια αναψυχής, συνεχίζεται αυτή η σημαντική συμφωνία μεταξύ του Κατάρ και της Ελλάδας Ας ελπίσουμε ότι είναι η αρχή μιας ισχυρής ανάκαμψης για ταξίδια αναψυχής.

«Η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά για εμάς και το δρομολόγιο της Μυκόνου είναι εξαιρετικά δημοφιλές μετά την έναρξη του, τον Μάϊο του 2018. Προσβλέπουμε στην αναβίωση αυτής της δημοτικότητας του, τους επόμενους μήνες».

Η Qatar Airways διατήρησε τη διαδρομή προς την πρωτεύουσα της Ελλάδας στην Αθήνα καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας και η καθημερινή πτήση εκτελείται επί του παρόντος με αεροσκάφος Boeing 787. Η διαδρομή της Μυκόνου εξυπηρετείται από αεροσκάφος Α320 με 12 θέσεις Business Class και 120 θέσεις σε Economy Class.

Η Qatar Airways Holidays προσφέρει πακέτα διακοπών χωρίς καραντίνα στη Μύκονο, ξεκινώντας από 4.410 QAR για τρεις νύχτες και διατίθεται για ταξίδια μεταξύ 14 Μαΐου και 30 Σεπτεμβρίου.

Στο αεροδρόμιο την πτήση υποδέχθηκαν με υδάτινη αψίδα.