Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα επανεκκινήσει καθημερινά δρομολόγια προς Newark μέσω Αθήνας από 1 η Ιουνίου 2021.

Η επανάληψη της πτήσης θα δώσει στους διεθνείς ταξιδιώτες μεγαλύτερη ευελιξία και ένα ακόμη τρόπο πρόσβασης στην δημοφιλή μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, που εξυπηρετεί και την μεγάλη Ελληνοαμερικανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ προσφέρει και μια βολική σύνδεση σε ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική, μέσω του Ντουμπάι.Η προσθήκη του Newark μέσω Αθηνών ανεβάζει στους 10 τους προορισμούς της Emirates στις ΗΠΑ, μετά την επανέναρξη των υπηρεσιών σε Σιάτλ, Βοστόνη, Σικάγο, Χιούστον, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη JFK, Washington DC, Ντάλας και Σαν Φρανσίσκο.Η πτήση Ντουμπάι-Αθήνα-Newark θα λειτουργεί καθημερινά με Boeing 777-300ER τριών κατηγοριών , συμπληρώνοντας τις διπλές πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη (JFK) καθώς η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Η ταξιδιωτική σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ θα λειτουργεί όλο το χρόνο, θα διευκολύνει το Εμπόριο, θα τονώσει τον Τουρισμό και θα ωφελήσει τους καταναλωτές παρέχοντάς τους επιλογές και ευκολία. Η Emirates θα αυξήσει επίσης τις πτήσεις της προς την Αθήνα, πετώντας καθημερινά για να υποστηρίξει τη νέα υπηρεσία προς ΗΠΑ.

Η πτήση EK209 της Emirates θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 10.50, φτάνοντας στην Αθήνα στις 15.00 ώρες, πριν αναχωρήσει ξανά στις 17.35 για να φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty στις 21.20 την ίδια ημέρα. Η EK210 πτήση επιστροφής, θα αναχωρεί από το Newark στις 23.55, άφιξη στην Αθήνα στις 16.05 την επόμενη μέρα και θα αναχωρεί και πάλι από την Αθήνα στις 18.05 με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα φτάνει στις 23.35 (όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Η Emirates έχει επανεκκινήσει με ασφάλεια και σταδιακά τις πτήσεις στο δίκτυό της. Από τότε που άνοιξε ξανά ο Τουρισμός τον Ιούλιο, το Ντουμπάι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Η πόλη είναι ανοιχτή για διεθνείς επισκέπτες επιχειρήσεων και αναψυχής. Από τις παραλίες με ηλιοθεραπεία και τις δραστηριότητες κληρονομιάς έως τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής παγκόσμιας κλάσης, το Ντουμπάι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εμπειριών. Ήταν δε μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) – το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά τα μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Ευελιξία και διασφάλιση: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να σχεδιάσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates για ταξίδια στις ή πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, μπορούν να απολαύσουν γενναιόδωρους όρους και επιλογές εκ νέου κράτησης , εάν πρέπει να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν επιλογές να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους ή να παρατείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια.

Ταξίδι με αυτοπεποίθηση: Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά με την πρώτη ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών κινδύνων και την κάλυψη COVID-19 της αεροπορικής εταιρείας. Αυτή η κάλυψη προσφέρεται από την Emirates σε όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν την ή από την 1η Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κόστος στους πελάτες. Εκτός από την ιατρική κάλυψη COVID-19, αυτή η τελευταία προσφορά της Emirates περιέχει επίσης προβλέψεις για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια ταξιδιού, χειμερινή αθλητική κάλυψη, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπές στο ταξίδι λόγω απροσδόκητου κλεισίματος χώρου, ταξιδιωτικές συστάσεις ή συμβουλές, παρόμοιες με άλλες προϊόντα ασφάλισης ταξιδιού πολλαπλών κινδύνων. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί και εξαιρέσεις.

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικό χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες.Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγξουν τους τελευταίους κυβερνητικούς περιορισμούς ταξιδιού στη χώρα προέλευσής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.

Aviationlife.gr με πληροφορίες από moneytourism