Η Ryanair αυτό το καλοκαίρι θα ενώνει τη Ζάκυνθο με τη Βουδαπέστη, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου, στο πλαίσιο του θερινού πτητικού της προγράμματος.

Επίσης, η αεροπορική θα εκτελεί ακόμη περισσότερες πτήσεις από Κέρκυρα, Χανιά προς Βουδαπέστη κατά την φετινή θερινή σεζόν.

Αναλυτικότερα, η πτήση Κέρκυρα – Βουδαπέστη θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα (+1) και το Χανιά – Βουδαπέστη τρεις φορές την εβδομάδα (+1), από την 1η Ιουλίου 2021.

Μάλιστα, η εταιρεία για το γιορτάσει καλεί το ελληνικό επιβατικό κοινό να κάνει κράτηση για πτήσεις προς Βουδαπέστη αυτό το καλοκαίρι, με χαμηλότερούς ναύλους, με την επιλογή της δωρεάν αλλαγής κράτησης σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων, κάνοντας κράτηση ναύλων πριν από τις 31 Μαρτίου 2021.

Νέα πτήση Σαντορίνη – Κρακοβία

Επίσης, η Ryanair ανακοίνωσε το νέο δρομολόγιο Σαντορίνη – Κρακοβία, από τις 6 Ιουλίου 2021, που θα εκτελείται μία φορά την εβδομάδα, στο πλαίσιο του ελληνικού θερινού πτητικού της προγράμματος για το 2021.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για Κρακοβία, πετώντας με τους χαμηλότερους ναύλους και με την επιλογή να επωφεληθούν με την επιλογή της δωρεάν αλλαγής κράτησης σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων, κάνοντας κράτηση ναύλων πριν από τις 31 Μαρτίου 2021.

Μάλιστα, για να γιορτάσει τη νέα διαδρομή, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση θέσεων με διαθέσιμους ναύλους από μόλις 39,99 ευρώ για ταξίδια από τις 6 Ιουλίου 2021, η κράτηση των οποίων θα πρέπει να γίνει κράτηση έως τα μεσάνυχτα της 10ης Φεβρουαρίου στον ιστότοπο της Ryanair.

Πηγή: metaforespress.gr