Η Delta Air Lines σχεδιάζει για το καλοκαίρι του 2022 να διπλασιάσει σχεδόν την υπερατλαντική της χωρητικότητα από έτος σε έτος, πραγματοποιώντας 73 καθημερινές πτήσεις σε 25 προορισμούς, ανακοίνωσε ο αερομεταφορέας.

Το πρόγραμμα της Delta περιλαμβάνει δύο νέα δρομολόγια από τη Βοστώνη, προς Αθήνα και Τελ Αβίβ, ξεκινώντας από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης το 2022. Από τη Βοστώνη, η Delta θα αποκαταστήσει επίσης τα δρομολόγια προς Ρώμη την 1η Μαΐου και προς Εδιμβούργο στις 27 Μαΐου και αναβάθμιση αεροσκαφών στα δρομολόγιά της προς το Άμστερνταμ, Δουβλίνο και Παρίσι.

Το διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης θα είναι ο μεγαλύτερος υπερατλαντικός κόμβος της Delta το επόμενο καλοκαίρι, με 29 καθημερινές πτήσεις προς 23 προορισμούς. Η Delta αποκαθιστά την υπηρεσία στη Φρανκφούρτη, την οποία δεν έχει λειτουργήσει από τις πρώτες μέρες της πανδημίας Covid-19, τον Μάρτιο του 2020, στις 13 Δεκεμβρίου, και αυτή η υπηρεσία θα αυξηθεί σε καθημερινή έως το καλοκαίρι.

Άλλα δρομολόγια από το JFK που έχουν αποκατασταθεί περιλαμβάνουν τη Ζυρίχη στις 6 Φεβρουαρίου, προς Βρυξέλλες στις 26 Μαρτίου, προς Εδιμβούργο την 1η Μαΐου και προς την Κοπεγχάγη και την Πράγα στις 26 Μαΐου. Η Delta θα αυξήσει επίσης τις συχνότητες προς Άμστερνταμ, Λονδίνο, Μιλάνο και Ρώμη σε δύο φορές- καθημερινά μέχρι το καλοκαίρι και αεροσκάφη αναβάθμισης σε υπηρεσία στο Δουβλίνο και τη Λισαβόνα.

Από την Ατλάντα, η Delta σχεδιάζει να πραγματοποιήσει 18 καθημερινές πτήσεις σε 14 υπερατλαντικούς προορισμούς το επόμενο καλοκαίρι. Η υπηρεσία προς Μόναχο θα ξεκινήσει ξανά στις 13 Δεκεμβρίου και θα αυξηθεί σε καθημερινή έως το καλοκαίρι, και η υπηρεσία προς Μιλάνο, την οποία η Delta δεν λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2019, θα ξεκινήσει ξανά την 1η Μαΐου.

Επιπλέον, η Delta αυξάνει τις υπηρεσίες από την Ατλάντα στο Άμστερνταμ σε τρεις φορές την ημέρα και προς τη Ρώμη και το Λονδίνο έως δύο φορές την ημέρα, καθώς και την αναβάθμιση αεροσκαφών στο Δουβλίνο.

Άλλες υπερατλαντικές διαδρομές με επιστροφή περιλαμβάνουν το Πόρτλαντ, Ore., προς το Άμστερνταμ στις 3 Μαΐου και από το Σινσινάτι και το Raleigh-Durham, NC, προς το Παρίσι στις αρχές Αυγούστου.