Αυτό το καλοκαίρι, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa προσφέρουν την πιο εκτεταμένη γκάμα προορισμών διακοπών εδώ και χρόνια, αποδεικνύοντας έτσι περαιτέρω τη γνώση της εταιρείας για την αγορά ταξιδιών αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Lufthansa σχεδιάζει να προσθέσει περίπου 20 νέους προορισμούς διακοπών στο πρόγραμμα πτήσης της από τη Φρανκφούρτη και 13 νέους προορισμούς διακοπών από το Μόναχο. Ειδική εστίαση: η Καραϊβική, τα Κανάρια Νησιά και η Ελλάδα.

Τα αποτελεσματικά εμβόλια, οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες δοκιμών και οι αυστηρές έννοιες υγιεινής των αεροδρομίων και των αεροπορικών εταιρειών αποτελούν καλές προϋποθέσεις για την επανέναρξη, το καλοκαίρι, των πολυαναμενόμενων διακοπών. Οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa προετοιμάζονται ήδη για την επανέναρξη των ταξιδιών και έχουν έτοιμο ένα ελκυστικό, αλλά και ποικίλο πρόγραμμα πτήσεων.

« Το πρόγραμμα ταξιδιών αναψυχής για το καλοκαίρι του 2021 είναι ισχυρότερο από ποτέ. Αναμένουμε από πολλές χώρες να χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς προς το καλοκαίρι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση θα αυξηθεί απότομα μόλις καταργηθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί – και είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να το αντιμετωπίσουμε με την εξαιρετική γκάμα προϊόντων και προσφορών μας. Υπάρχει μια μεγάλη λαχτάρα για ταξίδια και πιστεύουμε ότι οι καλοκαιρινοί μήνες θα το αντικατοπτρίζουν », λέει ο Χάρι Χόμεμισ, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG.

Οι κλασικοί προορισμοί πόλεων και διακοπών θα συνεχίσουν να προσφέρονται, ενώ το επίκεντρο στην Ευρώπη θα είναι η υπηρεσία προς τα Κανάρια Νησιά και την Ελλάδα. Από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, θα είναι ακόμα πιο εύκολο να φτάσετε στην επιλογή των ελληνικών και ισπανικών νησιών διακοπών. Άλλοι ελκυστικοί προορισμοί στο πρόγραμμα πτήσεων από τη Φρανκφούρτη είναι η Κύπρος (Πάφος), η Κροατία (Ριέκα), η Ιταλία (Λαμέτζια Τέρμε), η Τυνησία (Τζέρμπα), η Πόντα Ντελγάδα (Αζόρες / Πορτογαλία) και η Βουλγαρία (Βάρνα). Από το Μόναχο, νέες πτήσεις πηγαίνουν στο Jerez (Ισπανία) και στους ελληνικούς προορισμούς των Χανίων, της Μυκόνου, της Κω, της Καβάλας, της Ζακύνθου και της Πρέβεζας. Ένας άλλος νέος καλοκαιρινός προορισμός είναι η Χουργκάντα ​​στην Αίγυπτο.

Η Eurowings Discover , η νέα αεροπορική εταιρεία που εστιάζει στα ταξίδια αναψυχής του Ομίλου Lufthansa, θα προσφέρει πολλούς προορισμούς μεγάλων αποστάσεων από τη Φρανκφούρτη. Για πρώτη φορά, θα πραγματοποιούνται τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία και δύο εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μομπάσα (Κένυα) με πτήσεις προς το νησί των ονείρων της Ζανζιβάρης (Τανζανία). Από τον Ιούνιο, θα υπάρξει μια άλλη πρώτη: μια απευθείας πτήση θα απογειώνεται τρεις φορές την εβδομάδα στο Άνκορατζ στην Αλάσκα (ΗΠΑ).

Επιπλέον, ο γοητευτικός προορισμός διακοπών του Μαυρίκιου δεν θα προσφέρεται μόνο το χειμώνα, αλλά και στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων δύο φορές την εβδομάδα από το 2021. Το ίδιο ισχύει και για τον προορισμό της Lufthansa Malé στις Μαλδίβες, ο οποίος θα είναι στο πρόγραμμα πτήσεων από τη Φρανκφούρτη έως και τρεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι και έτσι γίνεται προορισμός όλο το χρόνο.

Και όσοι σκέφτονται ήδη τις επόμενες χειμερινές διακοπές τους μακριά από πάγο και χιόνι μπορούν τώρα να σχεδιάσουν διακοπές με το Eurowings Discover. Για πρώτη φορά, θα πραγματοποιούνται τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς το Montego Bay στην Τζαμάικα από την 1η Νοεμβρίου και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο Rhein-Main προς το Βαραδέρο στην Κούβα που ξεκινούν από τις 2 Νοεμβρίου. να επεκταθεί.

Aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday

Photo by France 24