Το νεότερο αεροσκάφος 𝐀𝟑𝟐𝟏𝐧𝐞𝐨 με νηολόγιο SX-NAC από το στόλο της μητρικής εταιρείας της Animawings, Aegean Airlines, θα εκτελεί τις πτήσεις charter από Βουκουρέστι (OTP) προς Ζανζιβάρη (ZNZ), στις 29 Ιανουαρίου και στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

Η AEGEAN κατέχει 25% στην ρουμανική αεροπορική εταιρεία και έχει διαθέσει το πρώτο αεροσκάφος του στόλου της, ένα AIrbus A320 με ρουμανικό νηολόγιο YR-AGA. Το νηολόγιο του αεροσκάφους, όσο επιχειρούσε με τα χρώματα της AEGEAN ήταν SX-DGI.

Το 𝐒𝐗-𝐍𝐀𝐂 είναι ένα σύγχρονο και εξαιρετικά αποδοτικό αεροσκάφος της οικογένειας A320neo και είναι από τα πιο αποτελεσματικά μοντέλα εμπορικών αεροσκαφών ενώ είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον.

Το αεροσκάφος 220 θέσεων προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης επιβατών όσο και πλούσιο χώρο μεταξύ των καθισμάτων, μαζί με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Η ημερομηνία παράδοσης του SX-NAC είναι 17/12, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλα, η AEGEAN έχει ήδη παραλάβει ακόμη δύο A321neo, το SX-NAA στις αρχές Οκτωβρίου και το SX-NAB στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ είναι από τις αεροπορικές εταιρείες που συνεχίζει να παραλαμβάνει αεροσκάφη σε μία τόσο ρευστή περίοδο.

aviationlife.gr