Με το 90% της χωρητικότητας -σε σχέση με το καλοκαίρι του 2019- θα πετά την φετινή θερινή σεζόν η Air France.

Ο γαλλικός αερομεταφορέας πρόκειται να εξυπηρετήσει έως και 196 προορισμούς σε πέντε ηπείρους, με μεγαλύτερη χωρητικότητα μεγάλων αποστάσεων από ό,τι πριν από την κρίση στη Βόρεια Αμερική, την Αφρική, την Καραϊβική και τον Ινδικό Ωκεανό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να πετάξουν από το Χίθροου, το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ, το Νιούκαστλ και το Εδιμβούργο και να συνδεθούν στο δίκτυο μέσω Παρισιού-Σαρλ ντε Γκωλ.

Πτήσεις σε ΗΠΑ

Η υπερατλαντική χωρητικότητα προς τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 20% το καλοκαίρι του 2019 με σχεδόν 200 πτήσεις την εβδομάδα σε 14 προορισμούς.

Το δρομολόγιο από το Παρίσι (Orly) προς τη Νέα Υόρκη (JFK) άνοιξε ξανά στις 27 Μαρτίου, εκτός από τις πτήσεις από το Παρίσι (Charles de Gaulle).

Συνολικά επτά καθημερινές πτήσεις θα πραγματοποιούνται αυτό το καλοκαίρι μεταξύ των δύο πόλεων.

Η Air France και η συνεργαζόμενη Delta Air Lines θα ξεκινήσουν επίσης πτήσεις μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Νέας Υόρκης (JFK) από τις αρχές Ιουνίου.

Η Air France επανέλαβε επίσης τα δρομολόγια μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Ντάλας με έως και πέντε πτήσεις την εβδομάδα.

Ένα εποχικό δρομολόγιο μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Ντένβερ επιστρέφει από τις 4 Μαΐου για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Πτήσεις σε Καναδά

Η Air France αυξάνει τη χωρητικότητα κατά ένα τέταρτο στον Καναδά σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την κρίση, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας γραμμής μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Κεμπέκ από τις 17 Μαΐου.

Πτήσεις σε Αφρική και Ασία

Η Air France θα επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα δραστηριότητας στην Αφρική με την προσθήκη συχνοτήτων σε πολλούς προορισμούς.

Ο αερομεταφορέας διατηρεί σχεδόν ολόκληρο το δίκτυο του στην Ασία, αλλά με μειωμένο αριθμό πτήσεων.

Πρόσθετες συχνότητες θα προστεθούν στο πρόγραμμα για την Ινδία -Δελχί, Βομβάη, Μπανγκαλόρ και Τσενάι- μετά το άνοιγμα της χώρας στις διεθνείς πτήσεις από τις 27 Μαρτίου.

Πηγή: tourismtoday.gr