Η Ιαπωνική All Nippon Airways (ANA) θα διεξαγάγει μια δοκιμή της εφαρμογής Mobile Pass της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Η δοκιμή θα προωθήσει περαιτέρω τον στόχο της ANA να αναζητήσει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις για να βοηθήσει τους πελάτες να διαχειρίζονται απρόσκοπτα και με ασφάλεια το διεθνές ταξίδι τους ώστε να συμμορφώνονται με τις τελευταίες παγκόσμιες απαιτήσεις υγείας COVID-19.

Η δοκιμή είναι μία από τις πολλές προσπάθειες της ANA να βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία των πελατών και να διασφαλίζει την ασφάλεια και την ηρεμία των επιβατών.

Το IATA Travel Pass είναι μια εφαρμογή για κινητά που βοηθά τους ταξιδιώτες να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται τις επαληθευμένες πιστοποιήσεις τους για δοκιμές COVID-19 ή εμβόλια COVID-19. Αυτό θα είναι σημαντικό για κυβερνήσεις που είναι πιθανό να απαιτούν είτε επαληθευμένο έλεγχο είτε απόδειξη εμβολιασμού ως προϋπόθεση για διεθνή ταξίδια κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία COVID-19.

Το IATA Travel Pass θα είναι πιο ασφαλές και αποτελεσματικό από τις τρέχουσες διαδικασίες χαρτιού που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των απαιτήσεων υγείας (για παράδειγμα το Διεθνές Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Προφύλαξη). Αυτό θα είναι σημαντικό δεδομένης της δυνητικά τεράστιας κλίμακας δοκιμών ή επαληθεύσεων εμβολίων που θα πρέπει να διαχειρίζονται με ασφάλεια.

Αviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday