Σήμερα, η πλατφόρμα κρατήσεων πίσω από το brusselsairlines.com μετεγκαταστάθηκε στο Amadeus e-Retail, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη για το lufthansa.com. H Brussels Airlines με αυτήν την κίνηση προχώρησε σε ένα έργο για την εναρμόνιση και των τεσσάρων πλατφορμών κρατήσεων αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa Group.

Οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες, δηλαδή η Austrian Airlines και η SWISS, θα ακολουθήσουν το ίδιο τέλος εντός του τρέχοντος έτους.Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής, η Brussels Airlines προσφέρει όλες τις πτήσεις και υπηρεσίες, όπως κράτηση αποσκευών και κρατήσεις θέσεων και των τεσσάρων αεροπορικών εταιρειών δικτύου του Ομίλου Lufthansa στον ιστότοπό της.

Ο στρατηγικός λόγος για τη χρήση μιας κοινής πλατφόρμας κράτησης για όλες τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa είναι να προσφέρει μια σταθερή εμπειρία χρήστη στους πελάτες σε διάφορες πλατφόρμες και να προσφέρει την ίδια προσφορά πτήσεων σε όλη την ομάδα σε όλες τις πλατφόρμες, μειώνοντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας και ανάπτυξης.

Η εναρμόνιση των πλατφορμών κρατήσεων των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών επιτρέπει επίσης τη διάθεση λειτουργιών πολύ γρηγορότερα για τους πελάτες.Η Brussels Airlines διατηρεί την εταιρική της ταυτότητα προς τον πελάτη.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday