Η Brussels Airlines επεκτείνει περαιτέρω το φάσμα των υπηρεσιών ειδικής βοήθειας για τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο μιας νέας συνεργασίας με τους Medical Travel Companions, οι επισκέπτες της Brussels Airlines με ειδικές ανάγκες μπορούν πλέον να επωφεληθούν από μια προσωπική υπηρεσία συνοδείας και ιατρικής βοήθειας πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την πτήση τους με επιπλέον χρέωση.

Η νέα υπηρεσία θα παρέχει στον ταξιδιώτη έναν εξειδικευμένο σύντροφο, όπως μια νοσοκόμα ή έναν γιατρό, ανάλογα με το πακέτο που έχει επιλεγεί. Ο σύντροφος που έχει ανατεθεί όχι μόνο θα παρέχει βοήθεια σε περίπτωση ιατρικών αναγκών, αλλά θα υποστηρίζει επίσης τον ταξιδιώτη κατόπιν αιτήματος για επιθυμητές υπηρεσίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση τους – στην παρούσα στιγμή, για παράδειγμα, συνοδεύοντάς τους σε δοκιμή PCR.

Η νέα υπηρεσία στοχεύει σε μια ευρεία ομάδα, όπως οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα ή ιατρικά θέματα που χρειάζονται βοήθεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους ή αναζητούν περισσότερη αυτονομία. Οι αμοιβές για έναν ιατρικό σύντροφο ταξιδιού εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που ζητούνται και κυμαίνονται από περίπου 450 έως 2.900 ευρώ.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday.gr