Το APEX 2021 Five Star Global Official Airline RatingTM , έλαβε η Emirates, μια αξιολόγηση βασιζόμενη στα σχόλια των επιβατών που συλλέχθηκαν ανεξάρτητα από την APEX μέσω της συνεργασίας της με το TripIt. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η αξιολόγηση είναι εγκεκριμένη και πιστοποιημένη  από εξωτερικό ελεγκτή για να διασφαλίσει ότι όλες οι βαθμολογίες έγιναν από γνήσιους ταξιδιώτες που πέταξαν με την αεροπορική εταιρεία που αξιολογούν.

Ο Adel Al Redha, διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε αυτήν την αναγνώριση από τους πελάτες μας. Αντικατοπτρίζει όλες τις προσπάθειές μας να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία στις πτήσεις.

Πρόσθεσε δε ότι «Τους τελευταίους μήνες, ελέγχουμε και προσαρμόζουμε προληπτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας διαρκώς ώστε να συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα και παρακολουθούμε την καινοτομία. Σύμφωνα με τη στρατηγική μας και το όραμα των ηγετών μας, η Emirates συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών και της συνολικής πρότασης προς τους πελάτες της.

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε φέρει στην αγορά αρκετές καινοτόμες υπηρεσίες για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση, άνεση και ευκολία για  απρόσκοπτα ταξίδια. Αυτά δεν ήταν απλώς μια απάντηση στην πανδημία, αλλά και μέρος του DNA και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την πίστη των πελατών μας και να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας στον κλάδο». 

O διευθύνων Σύμβουλος της APEX, Dr. Joe Leader δήλωσε ότι «Με ανεξάρτητους επαληθευμένους επιβάτες που λειτουργούν ως τελικοί κριτές, η Emirates συνεχίζει να θέτει την υψηλότερη βαθμίδα εμπειρίας αεροπορικών εταιρειών κερδίζοντας την βαθμολογία APEX Official Airline Ratings ™ Global Five Star κάθε χρόνο.

Η ικανότητα της Emirates να συνεχίσει να προάγει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, ακόμη και ενάντια στις δυσκολίες της επιδημίας, καταδεικνύει την αδιάκοπη εστίαση της αεροπορικής εταιρείας στη θετική εμπειρία των πελατών. Έχω ζήσει την εμπειρία της Οικονομική, Διακεκριμένης και Πρώτης κατηγορίας των προϊόντων της Emirates με θαυμασμό για κάθε κατηγορία υπηρεσιών που υποστηρίζεται απρόσκοπτα από το σύστημα ice της Emirates κατά την πτήση». 

Η Emirates, όπως τονίζει, συνεχίζει να ηγείται του κλάδου στην αποκατάσταση της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης. Ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσέφερε δωρεάν ιατρική κάλυψη COVID-19 για όλους τους πελάτες και αργότερα επεκτάθηκε σε μια πλήρη ασφαλιστική κάλυψη πολλαπλών κινδύνων, και έχει τροποποιήσει τις υπηρεσίες της επί του σκάφους και επί εδάφους για να εισαγάγει βελτιωμένα πρωτόκολλα βιοασφάλειας, ενώ συνεχίζει να προσφέρει τις εμπειρίες όπως το ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι στο Α380 και τις υπηρεσίες Shower Spa.

Επίσης, ξεκίνησε πρόσφατα τις πλήρως ενσωματωμένες εγκαταστάσεις βιομετρίας της στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, καθώς και τις εγκαταστάσεις αυτοεξυπηρέτησης και αποσκευών που μειώνουν περαιτέρω την επαφή και διευκολύνουν το ταξίδι των πελατών στο έδαφος.

Η αεροπορική εταιρεία έχει μέχρι στιγμής λάβει 2 νέα αεροσκάφη A380 φέτος, τα πιο δημοφιλή αεροσκάφη για την εμπειρία πτήσης που προσφέρουν. Τα επόμενα αεροσκάφη Emirates A380, εξοπλισμένα με την πρώτη καμπίνα premium Οικονομικής θέσης της αεροπορικής εταιρείας, έχουν προγραμματιστεί για παράδοση πριν από το τέλος Δεκεμβρίου. Επανέφερε ακόμα,  τις υπηρεσίες επιβατών σε σχεδόν 100 προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις, το τρέχον δίκτυο της Emirates και τα ολοκληρωμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/?

Οι APEX Official Airline Ratings ™ δημιουργήθηκαν με βάση ουδέτερα σχόλια επιβατών από τρίτους και πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν μέσω της συνεργασίας της APEX με το TripIt® από την Concur®, την κορυφαία παγκοσμίως ταξιδιωτική εφαρμογή οργάνωσης ταξιδιών. Χρησιμοποιώντας κλίμακα πέντε αστέρων, σχεδόν ένα εκατομμύριο πτήσεις αξιολογήθηκαν από επιβάτες σε περισσότερες από 600 αεροπορικές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Η APEX Official Airline Ratings ™ πιστοποιήθηκε ανεξάρτητα από μια επαγγελματική εταιρεία εξωτερικού ελέγχου.

Λίγα λόγια για την Emirates

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Πηγή naftemporiki.gr

Photo by FT