Σύμφωνα με τη συνεχιζόμενη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών σε όλο τον κόσμο, η Emirates ανακοίνωσε ότι το ναυαρχικό αεροσκάφος της Airbus A380 θα αναπτυχθεί σύντομα σε μια διευρυμένη λίστα προορισμών από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, ο αριθμός των πόλεων που θα εξυπηρετήσει το αεροσκάφος θα αυξηθεί σε 27, αντιπροσωπεύοντας αύξηση άνω του 65% από 16 που ήταν σήμερα.

Το Emirates A380 παραμένει πολύ περιζήτητο από τους ταξιδιώτες για τις ευρύχωρες και άνετες καμπίνες με τις σύγχρονες ανέσεις που κάνουν το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία. Η αεροπορική εταιρεία αναπτύσσει σταδιακά και υπεύθυνα τα δημοφιλή αεροσκάφη της σε συγχρονισμό με τη ζήτηση των επιβατών καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει την πορεία της προς την ανάκαμψη.

Με την προσθήκη 11 διαδρομών στο δίκτυο A380 έως τον Νοέμβριο, καθώς και επιπλέον συχνότητες στις πιο δημοφιλείς που εξυπηρετούνται ήδη από το αεροσκάφος, η Emirates είναι έτοιμη να προσφέρει κοντά στους 165.000 επιπλέον θέσεις A380 στους πελάτες.

Οι οπαδοί των δημοφιλών διώροφων αεροσκαφών θα δουν σύντομα περισσότερα στον ουρανό καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός A380 επιστρέφει στην υπηρεσία, πραγματοποιώντας πτήσεις για δρομολόγια όπου είναι εμπορικά βιώσιμη η ανάπτυξή τους.

Τις επόμενες έξι εβδομάδες, η Emirates θα επαναφέρει την υπογραφή της με τις υπηρεσίες A380 σε δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής και επιχειρήσεων όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Ριάντ (υπό την επιφύλαξη κυβερνητικών εγκρίσεων), το Σάο Πάολο και η Ζυρίχη.

Η Emirates θα εισαγάγει επίσης μια νέα διαδρομή στο δίκτυό της A380 που δεν εξυπηρετούνταν προηγουμένως από τα μεγαλύτερα εμπορικά αεροσκάφη στον κόσμο. Οι υπηρεσίες του ναυαρχικού αεροσκάφους προς την Κωνσταντινούπολη έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου, και πρόκειται να γίνει η πρώτη επιχείρηση A380 στην Τουρκία.

Ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στον κόσμο των αεροσκαφών A380, ο συνολικός στόλος της αεροπορικής εταιρείας A380 θα φτάσει τους 118 μέχρι το τέλος του έτους, συμπεριλαμβανομένων έξι αεροσκαφών εξοπλισμένων με καθίσματα Premium Economy σε διαμόρφωση 4 κατηγορίας.

Αυτή τη στιγμή η αεροπορική εταιρεία πετάει σε περισσότερες από 120 πόλεις, αντιπροσωπεύοντας το 90% του προ-πανδημικού δικτύου της, και τα σχέδια για την αποκατάσταση του 70% της χωρητικότητάς της μέχρι το τέλος του έτους είναι σε καλό δρόμο με την επιστροφή σε υπηρεσία περισσότερων από 50 αεροσκαφών A380.

Εκτός από τη συνέχιση της δέσμευσης και της εμπιστοσύνης της αεροπορικής εταιρείας στο A380, η Emirates αυξάνει τις δραστηριότητές της στο παγκόσμιο δίκτυό της για να αντιμετωπίσει την αύξηση της ζήτησης πελατών στο Ντουμπάι, καθώς και άλλους προορισμούς που επιτρέπουν την είσοδο χωρίς καραντίνα για συγκεκριμένες εθνικότητες και κατάσταση εμβολιασμού.

Το Ντουμπάι καλωσόρισε με ασφάλεια πάνω από 4 εκατομμύρια ξενύχτι και επαγγελματικούς επισκέπτες από τότε που άνοιξε ξανά τον Ιούλιο του 2020 και με το Expo 2020 Dubai μόλις λίγες μέρες μακριά, η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση και πολυαναμενόμενη εκδήλωση στον κόσμο, η οποία θα περιλαμβάνει μια πλούσια σειρά- επάνω σε θεματικές εβδομάδες, ψυχαγωγία, εργαστήρια, ζωντανές εκπομπές, καθώς και περίπτερα της χώρας και ειδικές εγκαταστάσεις για να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον.

Η εμπειρία του Emirates A380 παρέμεινε εδώ και καιρό αγαπημένη στους λάτρεις των ταξιδιών, η οποία αγαπήθηκε για τον επιπλέον χώρο στα πόδια και την άνεση και τις μεγαλύτερες οθόνες της βιομηχανίας για τους πελάτες σε όλες τις καμπίνες για να απολαύσουν την εκτενή ποικιλία περιεχομένου της αεροπορικής εταιρείας στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν σε καμπίνες premium συνεχίζουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά όταν κάνουν σχέδια ταξιδιού, για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του όπως το δημοφιλές Onboard Lounge και τα πλήρως επίπεδα καθίσματα στην Business Class, καθώς και τις ιδιωτικές σουίτες και τα Shower Spas στην Πρώτη Θέση.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Emirates παρουσίασε το πρώτο της αεροσκάφος A380 σε διαμόρφωση 4 κατηγορίας, με Premium Economy. Μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, η αεροπορική εταιρεία θα έχει έξι αεροσκάφη εξοπλισμένα με προσφορά καθισμάτων και εσωτερικούς χώρους καμπίνας νέας εμφάνισης.

Πηγή: tourismtoday.gr