Η Emirates επανεκκίνησε τις πτήσεις της στο Gatwick, με τις πτήσεις από και προς το Ντουμπάι να ξαναρχίζουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Η επανέναρξη στο Gatwick ακολουθεί την επιστροφή των πτήσεων της Emirates στα αεροδρόμια Heathrow, Manchester, Birmingham, Glasgow και Newcastle τους τελευταίους μήνες.

Το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας διαθέτει πλέον 120 προορισμούς, οι οποίοι, όπως λέει, πλησιάζουν το 90% της κάλυψης πριν από την πανδημία, καθώς ανέφερε ότι οι κρατήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο σε προορισμούς όπως οι Μαλδίβες, ο Μαυρίκιος και το Ντουμπάι επέστρεψαν στα επίπεδα του 2019.

Συνολικά 84 πτήσεις την εβδομάδα εκτελούνται πλέον από το Ηνωμένο Βασίλειο, με μια δεύτερη καθημερινή πτήση από το Gatwick να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από τις 27 Ιανουαρίου 2022.

Η Emirates άνοιξε και πάλι τα σαλόνια της στο Μπέρμιγχαμ και στο Μάντσεστερ, ενώ τα σαλόνια της Γλασκώβης και του Γκάτγουικ θα ακολουθήσουν τον Ιανουάριο.

Ο Richard Jewsbury, αντιπρόεδρος του τμήματος, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να βλέπουμε ζήτηση για διεθνή ταξίδια, ιδιαίτερα από τα νοτιοανατολικά, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επαναλάβουμε τις εργασίες από το Gatwick.

«Η Emirates είναι πλήρως αφοσιωμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πραγματοποιούμε πτήσεις από το αεροδρόμιο για περισσότερα από 30 χρόνια, παρέχοντας ζωτικής σημασίας συνδεσιμότητα με το Ντουμπάι και όχι μόνο για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, για αναψυχή ή για επίσκεψη σε φίλους και συγγενείς.

«Η διαδρομή έχει επίσης μεταφέρει φορτίο αξίας δισεκατομμυρίων λιρών προς και από την περιοχή – υποστηρίζοντας βρετανικές επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών».

Πηγή: tourismtoday.gr