Η Emirates σχεδιάζει να συνεχίσει τις πτήσεις της από το Μιλάνο Μαλπένσα προς Νέα Υόρκη την 1η Ιουνίου.

Η πτήση Μιλάνου-Νέας Υόρκης JFK θα είναι μια επέκταση στις υπάρχουσες πτήσεις της Emirates προς το Μιλάνο, που εκτελούνται από το αεροσκάφος Boeing 777-300ER, με οκτώ θέσεις στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα στο Business και 304 θέσεις στην Οικονομική θέση.

Η υπηρεσία της αεροπορικής εταιρείας από και προς τη Νέα Υόρκη JFK θα αυξηθεί σε τρεις φορές την ημέρα για να υποστηρίξει τον πρόσφατα επαναλαμβανόμενο σύνδεσμο.

Η Emirates ανακοίνωσε πρόσφατα την επανάληψη πτήσεων προς Ορλάντο και Νιούαρκ τον Ιούνιο, αυξάνοντας τον αριθμό των δρομολογίων σε 11 πύλες των ΗΠΑ.

Η επαναλαμβανόμενη υπηρεσία μεταξύ Ντουμπάι-Μιλάνου-JFK θα προσφέρει περισσότερες επιλογές σε ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω Ντουμπάι ή Μιλάνου, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ πέρα ​​από τη Νέα Υόρκη μέσω του συνεργάτη codeshare JetBlue.

Η Emirates έχει εφαρμόσει διάφορα μέτρα υγείας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday