Η Gulf Air γιόρτασε την έναρξη των εποχιακών πτήσεων της για το καλοκαίρι με την πρώτη πτήση (με αριθμό GF036) προς Μύκονο οπού καλωσορίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του ελληνικού νησιού με κανόνι νερού και από αξιωματούχους της αεροπορικής εταιρείας.

Πριν από την αναχώρηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, δόθηκαν στους επιβάτες ειδικές κάρτες επιβίβασης και αναμνηστικά πιστοποιητικά για τον εορτασμό της πρώτης πτήσης της αεροπορικής εταιρείας από το Βασίλειο του Μπαχρέιν προς το ελληνικό νησί της Μυκόνου. Η πτήση πραγματοποιήθηκε με το νέο αεροσκάφος της Gulf Air, το Airbus A320neo, το οποίο διαθέτει 16 θέσεις Falcon Gold και 120 θέσεις οικονομικής θέσης.


Στις 16 Ιουνίου, η Gulf Air θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια πτήση της προς τη Σαντορίνη, η οποία θα ενισχύσει το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας σε δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς που είναι αγαπημένοι σε πολλούς τουρίστες και οικογένειες στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και στην περιοχή. Τόσο η Μύκονος όσο και η Σαντορίνη θα εξυπηρετούνται ως προορισμοί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με δύο εβδομαδιαίες συχνότητες.

Πηγή: flightmode