Οι πελάτες της Iberia που πετούν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν τη νέα εφαρμογή VeriFLY για να εξοικονομήσουν χρόνο και μειώσουν προβλήματα στο αεροδρόμιο. Η εφαρμογή επιβεβαιώνει ότι η υπεύθυνη δήλωση και το αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής COVID-19 που απαιτείται από τις υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ πληρούν τα πρότυπα τους.

Το δίμηνο πιλοτικό έργο της Iberia που χρησιμοποιεί την εφαρμογή VeriFLY προορίζεται αρχικά για χρήση από επιβάτες που πετούν από την Ισπανία στη Νέα Υόρκη ή το Μαϊάμι.

Το VeriFLY έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι οι επιβάτες έχουν την υγειονομική τεκμηρίωση που πρέπει να γίνουν δεκτοί σε χώρες προορισμού, σε μια στιγμή που οι απαιτήσεις αλλάζουν συχνά και ποικίλλουν από χώρα σε χώρα.

Ο Ignacio Tovar, Διευθυντής Μετασχηματισμού της Iberia, δήλωσε:

«Τώρα είναι η ώρα να εκμεταλλευτούμε ό, τι προσφέρει η τεχνολογία για να απλοποιήσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία και να πετάξουμε με αυτοπεποίθηση. Στην Iberia εργαζόμαστε για την ψηφιοποίηση των εγγράφων και των δοκιμών που απαιτούνται από κάθε χώρα, για να διευκολύνουμε τον έλεγχο και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή και ανέπαφη εμπειρία. ”

Το VeriFLY είναι διαισθητικό, γρήγορο και ασφαλές

Ωστόσο, η χρήση της εφαρμογής VeriFLY παραμένει προαιρετική προς το παρόν και οι επιβάτες ενδέχεται να συνεχίσουν να παρουσιάζουν τα έγγραφα υγείας τους στον πάγκο του check-in εάν το προτιμούν.

Το VeriFLY μπορεί να ληφθεί τόσο σε smartphone iOS όσο και σε Android και είναι πολύ απλό στη χρήση:

Κατεβάστε την εφαρμογή, εγγραφείτε και προσθέστε μια φωτογραφία.

Επιλέξτε έναν προορισμό και μια πτήση.

Ανεβάστε τα αποτελέσματα της δοκιμής COVID-19 και υπογράψτε την ορκωτή δήλωση που απαιτείται από όλους τους επιβάτες που φτάνουν.

Aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday