Η Japan Airlines άρχισε να εκτελεί τακτικές πτήσεις στις 23 Απριλίου στη διαδρομή Τόκιο – Μόσχα – Τόκιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Sheremetyevo προς το Αεροδρόμιο Haneda, αναβιώνοντας μια ιστορική διαδρομή που άνοιξε το 1967.

Το άνοιγμα απευθείας πτήσεων από το Τόκιο θα επιτρέψει στους επιβάτες να κάνουν βολικές και άνετες συνδέσεις όχι μόνο στη Ρωσία και την Ευρώπη, αλλά και σε διάφορους προορισμούς στην Ιαπωνία, την Ασία και την Ωκεανία, καθώς και στις ΗΠΑ και τον Καναδά, χάρη στην εκτεταμένη δίκτυο δρομολογίων της Japan Airlines.

Επιπλέον, λόγω της βολικής τοποθεσίας και των δύο αεροδρομίων, οι ταξιδιώτες έχουν γρήγορη και άνετη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης των πρωτευουσών, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους επιβάτες των επιχειρήσεων σε αυτήν τη δημοφιλή επιχειρηματική διαδρομή.

Ο αερομεταφορέας προσφέρει στους επιβάτες του την ευκαιρία να συμπεριλάβουν έως και δύο πτήσεις εντός της Ιαπωνίας στο δρομολόγιό τους χωρίς αύξηση των αεροπορικών ναύλων όταν αγοράζουν εισιτήριο Μόσχας-Τόκιο.

Οι πιο ενεργοί ταξιδιώτες μπορούν επίσης να αγοράσουν επιπλέον πτήσεις εντός της χώρας στον ιστότοπο JAL σε ειδικές τιμές που προσφέρονται αποκλειστικά σε τουρίστες, επιτρέποντας στους επιβάτες να επισκεφθούν τις πιο απομακρυσμένες και ενδιαφέρουσες γωνίες του Land of the Rising Sun.

Όλα τα εισιτήρια Economy Class της Japan Airlines περιλαμβάνουν δύο παραδοτέες αποσκευές (έως 23 κιλά το καθένα) και τα εισιτήρια Business Class περιλαμβάνουν τρία κομμάτια (έως 32 κιλά το καθένα).

Ένας λεπτομερής “Οδηγός για την Ιαπωνία” στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας στα ρωσικά θα βοηθήσει τους επιβάτες να προετοιμαστούν για το ταξίδι και να επιλέξουν την πιο βολική διαδρομή.

Η JAL θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο Boeing 787 Dreamliner στη διαδρομή. Οι υπηρεσίες επί του σκάφους περιλαμβάνουν Wi-Fi, ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας πολυμέσων, υπηρεσία ποτών και δύο ζεστά γεύματα την ημέρα.

Οι επιβάτες με παιδιά μπορούν να παραγγείλουν παιδικές τροφές στο πλοίο, ενώ μπορούν να ζητηθούν εκ των προτέρων ειδικά παιδικά καθίσματα και πάνες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι επιβάτες της JAL θα εκτιμήσουν το ευρύ φάσμα και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών στον τερματικό σταθμό D του αεροδρομίου Sheremetyevo, όπου θα εξυπηρετείται η αεροπορική εταιρεία.

Για ταξιδιώτες επαγγελματίες, υπάρχει ένα άνετο business lounge της Μόσχας, το οποίο έχει λάβει τα βραβεία Business Traveller Russia και CIS στον τομέα του επιχειρηματικού τουρισμού, καθώς και ένα άνετο VIP lounge με ξεχωριστή είσοδο.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday.gr