Η KLM Royal Dutch Airlines ανακοίνωσε ότι το δίκτυο της Βόρειας Αμερικής έχει σχεδόν επιστρέψει σε επίπεδα προ πανδημίας.

Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία είπε ότι η χωρητικότητα θέσεων και οι συχνότητες πτήσεων θα εξακολουθούν να είναι πολύ χαμηλότερες από εκείνες του 2019.

16 προορισμοί στη Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι του 2021

Θα υπάρξουν συνολικά 16 προορισμοί στη Βόρεια Αμερική το καλοκαίρι του 2021. Με μόνο μια πόλη λιγότερο από ό,τι προσέφερε η αεροπορική εταιρεία το 2019.

Πρόκειται για το Salt Lake City. Τους επιβάτες σε αυτήν την πόλη της Γιούτα θα εξακολουθεί να εξυπηρετεί με απευθείας πτήση προς Άμστερνταμ η Delta Air Lines, που συνεργάζεται με την KLM.

Η KLM σκοπεύει να προσθέσει το Λας Βέγκας και τη Μινεάπολη το καλοκαίρι. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το τέλος των ταξιδιωτικών περιορισμών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Δύο νέοι προορισμοί τη χειμερινή περίοδο

Για τη χειμερινή περίοδο, από 31 Οκτωβρίου 2021 έως 26 Μαρτίου 2022, η KLM θα προσθέσει δύο νέους προορισμούς στις διαδρομές της Βόρειας Αμερικής. Το Κανκούν και το Ορλάντο.

Η συχνότητα των πτήσεων προς τους 16 προορισμούς αυτό το καλοκαίρι θα είναι χαμηλότερη από ό,τι το καλοκαίρι του 2019.
Τόσο η συχνότητα όσο και η χωρητικότητα των θέσεων διαφέρουν ανά προορισμό.

«Χάρη στο αυξανόμενο ποσοστό εμβολιασμού και το σταδιακό άνοιγμα της Ευρώπης και των ΗΠΑ, αναμένουμε ότι αυτοί οι αριθμοί θα αυξηθούν σταδιακά, δήλωσε η KLM.

Είμαστε πολύ ευέλικτοι όσον αφορά στον προγραμματισμό του δικτύου μας σε σχέση με τη ζήτηση της αγοράς».

Πηγή: tourismtoday.gr