Μετά την επέκταση στην Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2021 , η KLM θα προσθέσει επίσης νέους προορισμούς στο διηπειρωτικό της δίκτυο κατά την έναρξη του χειμερινού προγράμματος (31 Οκτωβρίου 2021 έως 26 Μαρτίου 2022).

Αυτό συνδέεται με τη στρατηγική της KLM για πρώτη επέκταση του δικτύου της , προσφέροντας στους πελάτες την ευρύτερη δυνατή επιλογή προορισμών.

Οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν την Μομπάσα, το Ορλάντο, το Κανκούν, το Μπρίτζταουν, το Λιμάνι της Ισπανίας και το Πουκέτ.

Ο προορισμός της Μομπάσα στην παραλία της Κένυας θα εξυπηρετείται δύο φορές την εβδομάδα, με εξοπλισμό Boeing 787-9. Αυτός ο τύπος αεροσκάφους θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τη λειτουργία πτήσεων προς το Ορλάντο της Φλόριντα (τέσσερις φορές την εβδομάδα) και προς το παραθαλάσσιο θέρετρο του Μεξικού στο Κανκούν (τρεις φορές την εβδομάδα).

Το Airbus A330 θα μεταφέρει πελάτες στο Μπρίτζταουν (Μπαρμπάντος, τρεις φορές την εβδομάδα) και στο λιμάνι της Ισπανίας (Τρινιντάντ και Τομπάγκο, τρεις φορές την εβδομάδα). Το νησί του Πουκέτ της Ταϊλάνδης θα εξυπηρετείται με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, με εξοπλισμό Boeing 777-300.

Στρατηγική δικτύου
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, η KLM έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει το δίκτυο προορισμών της προκειμένου να συνεχίσει να μεταφέρει φορτίο και να επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδεύουν όταν είναι απαραίτητο – φυσικά, σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς που ορίζονται τόσο από την ολλανδική κυβέρνηση όσο και από την τοπική κυβέρνηση αρχές.

Η KLM θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την ολλανδική κυβέρνηση για να διατηρήσει αποτελεσματικά και αναλογικά μέτρα προσαρμοσμένα στην κατάσταση στις Κάτω Χώρες και στο εξωτερικό.

Αυτή η στρατηγική εξυπηρέτησε καλά την KLM σε όλη την κρίση του Covid-19. Με τη γενική κατάσταση και τις προοπτικές να βελτιώνονται, η επέκταση του δικτύου επιστρέφει στην ατζέντα, ειδικά σε περιοχές όπου η ανάκαμψη θα είναι ταχύτερη.

Πηγή: tourismtoday.gr