Η αεροπορική συμμαχία Oneworld άνοιξε το πρώτο branded σαλόνι της στην Ευρώπη στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.

Το νέο lounge 473 τ.μ., το οποίο έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση του σχεδιασμού της συμμαχίας στο αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ, διαθέτει μια σειρά από χώρους για εργασία και χαλάρωση – συμπεριλαμβανομένων ημι-ιδιωτικών γωνιών μελέτης – ένα σύγχρονο μπαρ, ατμοσφαιρικό φωτισμό σε όλους τους χώρους και εξοπλισμό και έπιπλα «που αποτίουν φόρο τιμής στη ζωή στην Ολλανδία».

Όπως και στη Σεούλ, το oneworld συνεργάστηκε με τον πάροχο υπηρεσιών εδάφους Swissport για να λανσάρει το σαλόνι του Άμστερνταμ, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή αναχωρήσεων εκτός Σένγκεν του αεροδρομίου και, σύμφωνα με τη συμμαχία, δεν απέχει περισσότερο από 10 λεπτά από τις πύλες αναχώρησης των αεροπορικών εταιρειών μελών. .

Το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ εξυπηρετείται από οκτώ αεροπορικές εταιρείες μέλη του oneworld: American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Qatar Airways, Royal Air Maroc και Royal Jordanian.

Το νέο σαλόνι είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 5:30 έως τις 20:00 για τους επιλέξιμους πελάτες της oneworld Emerald and Sapphire που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ εκτός της περιοχής Σένγκεν, καθώς και για πελάτες πρώτης και business class που ταξιδεύουν με αεροπορικές εταιρείες μέλη της oneworld.

Πηγή: tourismtoday.gr