Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία φορτίου στον κόσμο θα παρέχει στους μεταφορείς τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο, χωρητικότητα και eBookings μέσω WebCargo, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην ψηφιοποίηση του αεροπορικού φορτίου.

Οι διαμεσολαβητές παγκοσμίως θα είναι σύντομα σε θέση να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο, να έχουν πρόσβαση σε ζωντανές τιμές και να βλέπουν τη διαθέσιμη χωρητικότητα με την Qatar Airways Cargo μέσω της υπηρεσίας WebCargo, μιας εταιρείας Freightos Group, παρέχοντας κρίσιμη ευελιξία καθώς οι αλυσίδες εφοδιασμού αντιμετωπίζουν τον αντίκτυπο και τη διακοπή του COVID-19 .

Η έναρξη θα ξεκινήσει με τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, τη Νότια Αφρική και την Ισπανία στις 7 Φεβρουαρίου 2021. Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας, η Qatar Airways Cargo θα προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο WebCargo εισάγοντας ένα πρόγραμμα έκπτωσης στους μεταφορείς , με αποτέλεσμα μέση εξοικονόμηση 0,06 USD / kg για τις πρώτες 20.000 αποστολές που πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας σε αυτές τις χώρες.

Ο μεταφορέας φορτίου είναι αποφασισμένος να προωθήσει την ανάπτυξη κρατήσεων WebCargo και θα εφαρμόσει επίσης ορισμένες ειδικές προσφορές περαιτέρω κατά τη διάρκεια του έτους.

Από το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, περισσότεροι από 2.000 προωθητές WebCargo και πελάτες σε πάνω από 10.000 παγκόσμια καταστήματα θα έχουν άμεση πρόσβαση σε χωρητικότητα και τιμές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways Cargo, κ. Guillaume Halleux, δήλωσε:

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το WebCargo για να παρέχουμε πραγματική ευελιξία και ψηφιακή συνδεσιμότητα στους πελάτες μας. Ως κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος, στηριζόμαστε στη συνεχή καινοτομία και ψηφιοποίηση σε όλες τις λειτουργίες μας, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην κατηγορία μας. Τους τελευταίους μήνες, έχουμε εισαγάγει αρκετές πρωτοβουλίες ψηφιοποίησης, όπως διανομή ποσοστών διαδικτύου, αυτοματισμός ad hoc, παρακολούθηση και παρακολούθηση και διαθεσιμότητα μέσω API. Το μέλλον του αεροπορικού φορτίου είναι πράγματι ψηφιακό και αυτή η αλλαγή σίγουρα θα φέρει αποτελεσματικότητα σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. ”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Freightos Group κ. Zvi Schrieber, δήλωσε:

«Η ψηφιοποίηση είναι ένα κρίσιμο βήμα για την τροφοδοσία ευέλικτων αλυσίδων εφοδιασμού σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Είμαστε απίστευτα περήφανοι που η Qatar Airways Cargo, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία φορτίου στον κόσμο – επέλεξε το WebCargo για την έναρξη τρίτων eBookings για διανομείς σε όλο τον κόσμο. “

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday