Η Ryanair, ανακοίνωσε χθες, τρία νέα δρομολόγια που συνδέουν τη Μύκονο με τη Νάπολη, τη Ρόδο με το Δουβλίνο, με τα δύο δρομολόγια να ξεκινούν στις 3 Ιουλίου και τη Σκιάθο με την Πίζα με το δρομολόγιο να ξεκινάει στις 4 Ιουλίου.

Οι συνδέσεις θα εξυπηρετούνται έως και δύο φορές την εβδομάδα ως μέρος του προγράμματος της Ryanair, Greek Summer 2021.

Σύνδεση – Συχνότητα
Μύκονος – Νάπολη 1
Ρόδος – Δουβλίνο 2
Σκιάθος – Πίζα 2

Οι Έλληνες ταξιδιώτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για αυτές τις πτήσεις, με την επιλογή να κάνουν χρήση της μηδενικής χρέωσης της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων.

Για να γιορτάσει, η Ryanair ξεκίνησε μια πώληση θέσεων με διαθέσιμους ναύλους από μόλις 24,99 € για ταξίδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021, με την προσφορά να ισχύει έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 21 Μαρτίου στον ιστότοπο της Ryanair.com.

Ο Διευθυντής Εμπορικών της Ryanair, Jason Mc Guinness, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τρεις νέες πτήσεις που συνδέουν τη Μύκονο με τη Νάπολη, τη Ρόδο με το Δουβλίνο και τη Σκιάθο με την Πίζα από τις 3 Ιουλίου ως μέρος του ελληνικού καλοκαιρινού προγράμματος 2021.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί κατά της πανδημίας αλλάζουν τακτικά, οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν έως και δύο φορές με μηδενική χρέωση αλλαγής έως το τέλος Οκτωβρίου 2021 .