Πάντα δίπλα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τους ανθρώπους της, η SKY express, αγκαλιάζει σταθερά ένα από τα πλέον σημαντικά αθλητικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και τουριστικά γεγονότα της  Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της Β. Ελλάδας. Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο και γίνεται πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY express στηρίζει με περηφάνεια το 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προωθώντας σε όλο τον κόσμο την ιδέα της ευγενούς άμιλλας και τις αξίες του Μαραθωνίου εν γένει.

Παράλληλα, η SKY express ελπίζει ότι, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη το πνεύμα της ομαδικότητας, η συνεχής προσπάθεια, η ανθρώπινη θέληση και η προσήλωση στο στόχο θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, ώστε κάθε χρόνο ο Διεθνής Μαραθώνιος της πόλης να αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για ακόμα περισσότερους δρομείς και επισκέπτες.  

Συνημμένα θα βρεις τη σχετική ανακοίνωση, καθώς και φωτογραφικό στιγμιότυπο από το φετινό 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.