Οι ολλανδικές ταξιδιωτικές συμβουλές για τα Κανάρια Νησιά και τις Βαλεαρίδες Νήσοι θα αλλάξουν από κίτρινο σε πορτοκαλί την Παρασκευή 16 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό, η TUI Netherlands ακυρώνει προσωρινά όλα τα ταξίδια διακοπών που αναχωρούν από τις 16 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου προς αυτά τα νησιά.

Ολλανδοί ταξιδιώτες που διαμένουν επί του παρόντος στα νησιά μπορούν να ολοκληρώσουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν με προγραμματισμένη πτήση.

Η ολλανδική κυβέρνηση θα καταστήσει υποχρεωτική μια δοκιμή που θα πραγματοποιηθεί στο σημείο των διακοπών πριν την αναχώρηση για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

«Ακυρώνουμε προσωρινά όλα τα ταξίδια διακοπών με αναχωρήσεις από τις 16 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στους ακόλουθους προορισμούς: τις Βαλεαρίδες Νήσους της Μαγιόρκα, την Ίμπιζα, τη Μενόρκα και τη Φορμεντέρα και τα Κανάρια Νησιά Γκραν Κανάρια, Τενερίφη, Λανζαρότε, Φουερτεβεντούρα, Λα Πάλμα και Ελ Hierro, ενώ οι ταξιδιώτες θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω και μπορούν να επιλέξουν έναν άλλο προορισμό οι ίδιοι », δήλωσε εκπρόσωπος της TUI.

Οι πτήσεις TUI από το Βέλγιο προς τα ισπανικά νησιά θα συνεχιστούν.

Πηγή: tourismtoday.gr