Η United επέστρεψε στο Αεροδρόμιο John F. Kennedy (JFK), εκτελώντας απευθείας πτήσεις προς τους κόμβους της αεροπορικής εταιρείας, στην Δυτική Ακτή, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο (SFO) από τη Νέα Υόρκη.

Η αεροπορική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το αεροσκάφος Boeing 767-300ER, το οποίο διαθέτει 46 θέσεις Business Class και 22 καθίσματα United Premium Plus. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει τις περισσότερες premium θέσεις μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο.

Η United πραγματοποιεί τη σύνδεση αυτή, πέντε ημέρες την εβδομάδα σε κάθε αεροδρόμιο της West Coast, με σχέδια να διπλασιάσει τον αριθμό των πτήσεων καθώς αυξάνεται η ζήτηση. Ο αερομεταφορέας επέστρεψε στο JFK μετά από εξαετή διακοπή (2015) και τώρα προσφέρει υπηρεσίες και από τα τρία μεγάλα αεροδρόμια στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

“Η επιστροφή της United στην JFK αντικατοπτρίζει όχι μόνο την ισχυρή δέσμευσή μας στην περιοχή της Νέας Υόρκης, αλλά και στην αύξηση της εξυπηρέτησης προς και από τα μέρη που θέλουν να πετάξουν οι πελάτες μας”, δήλωσε η Ankit Gupta, Αντιπρόεδρος του Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Εσωτερικού Δικτύου. “Με την προσθήκη του JFK, η United προσφέρει τώρα απαράμιλλη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη ευκολία, περισσότερες επιλογές και ένα καλύτερο προϊόν στην κατηγορία για ταξιδιώτες σε όλη την περιοχή της Νέας Υόρκης καθώς επιστρέφουν στον ουρανό.”

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την United Airlines στο αεροδρόμιο Kennedy”, δήλωσε ο Charles Everett, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου John F. Kennedy. “Παραμένουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, προσβασιμότητας και ευκολίας ταξιδιού για όλους τους επιβάτες που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και η απόφαση της United είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.”

Η premium καμπίνα της United διαθέτει καθίσματα με επίπεδο κρεβάτι σε όλες τις πτήσεις παρόμοιες με τις τρέχουσες προσφορές Newark-Los Angeles και Newark-San Francisco, παρέχοντας ένα συνεπές και ολοκληρωμένο προϊόν NYC-West Coast.

Αυτό περιλαμβάνει το επώνυμο μαξιλάρι με gel μαζί με την κουβέρτα και το μαξιλάρι Saks Fifth Avenue. Οι διαδρομές προσφέρουν εποχιακά μενού φτιαγμένα από διάσημους σεφ και ξεχωριστές ανέσεις. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τους ταξιδιώτες στις θέσεις United Business όσο και τις θέσεις United Premium Plus που απολαμβάνουν δωρεάν ζεστά εδέσματα, μικτούς ξηρούς καρπούς, σαλάτα και επιδόρπια, καθώς και δωρεάν αλκοολούχα ποτά. Οι ενότητες Economy Plus και Economy διαθέτουν την τσάντα σνακ United all-in-one καθώς και το πρόγραμμα αγοράς επί του αεροσκάφους, το οποίο επιστρέφει στις 12 Απριλίου. Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία United ClubSM είτε στο LAX είτε στο SFO.

Οι δραστηριότητες της United στο Terminal 7 της JFK θα παρέχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στους πελάτες. Η περιοχή του λόμπι προσφέρει περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης, μαζί με οκτώ κιόσκια που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία, λίγα βήματα μακριά από το σημείο ελέγχου. Οι πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από τις εύκολες συνδέσεις με περισσότερους από δώδεκα συνεργάτες της Star Alliance στο JFK, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε 15 προορισμούς σε 14 χώρες από τον Μάρτιο του 2021.

aviationlife.gr