Το νέο Lounge της AEGEAN σχεδιάστηκε αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων.

Άνοιξε τις πύλες του το ολοκαίνουριο AEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επιβάτες.

Όπως αναφέρει η εταιρεία: «Σε έναν ιδιαίτερο προσεγμένο χώρο υψηλής αισθητικής, άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων, έχουμε ετοιμάσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία για να χαλαρώσετε πριν την πτήση σας.

Κατά την παραμονή σας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας ή απλά να χαλαρώσετε ή να εργαστείτε λίγο πριν την πτήση σας. Το Lounge διαθέτει καφέ, τραπεζαρία με αναβαθμισμένο μπουφέ, όπου μπορείτε να γευθείτε ζεστά και κρύα σνακ, σαλάτες, γλυκά και τοπικά επιδόρπια και λιχουδιές, καθώς και πολλές επιλογές σε ροφήματα και ποτά. Επιπλέον, δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο για όλους τους επισκέπτες μας, ενώ θύρες USB για τη φόρτιση των κινητών και ηλεκτρονικών συσκευώνβρίσκονται σε όλους τους χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το νέο Lounge της AEGEAN σχεδιάστηκε αντλώντας έμπνευση από τη λιτή, γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, την τεχνολογία αιχμής του αεροπλάνου εστιάζοντας ταυτόχρονα στην άνεση σας.

Ευχόμαστε να απολαύστε τη διαμονή σας!

Ώρες Λειτουργίας: 04.30 – 23.00».

Δείτε φωτογραφίες.skg_lounge-2.jpgskg_lounge-3.jpgskg_lounge-4.jpgskg_lounge-5.jpgskg_lounge-1.jpg

Πηγή: typosthess.gr