Η EasyJet κυκλοφόρησε νωρίς τις πτήσεις για το καλοκαίρι του 2022. Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί εκατοντάδες προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για φέτος, έχει πωλήσει εισιτήρια για το επόμενο καλοκαίρι νωρίτερα από ποτέ.

Οι νέες πτήσεις με ημερομηνίες μεταξύ 1 Ιουνίου 2022 και 30 Σεπτεμβρίου 2022, είναι διαθέσιμες από 24,99 λίρες για απλή διαδρομή.

Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τα Ελληνικά Νησιά, την Πορτογαλία, την ηπειρωτική Ισπανία καθώς τα Κανάρια νησιά και τις Βαλεαρίδες.

Οι διακοπές της EasyJet, εν τω μεταξύ, έχουν προσθέσει στις επιλογές νέα ξενοδοχεία για, διακοπές στην πόλη και διακοπές στην παραλία με αναχωρήσεις έως τον Οκτώβριο του 2022.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προσφέρουν τώρα πάνω από 100 προορισμούς στην Ευρώπη, με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία σε 500 θέρετρα για να διαλέξετε.

Ήδη πωλούνται οι παραλιακοί προορισμοί στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία και την Κύπρο καθώς και city break σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Άμστερνταμ, της Βαρκελώνης και της Λισαβόνας.

Aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday