Από τις 3 Ιουνίου, η Lufthansa αυξάνει τις πτήσεις της σε προορισμούς διακοπών στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

Οι πρόσθετες πτήσεις της Lufthansa θα απογειωθούν τόσο από το Μόναχο όσο και από τη Φρανκφούρτη σε προορισμούς όπως η Κρήτη, το Αλγκάρβε και οι Βαλεαρίδες Νήσοι.

Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει περισσότερες πτήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Βαλένθια, την Ίμπιζα, το Φάρο, τη Λισαβόνα και το Ηράκλειο. Συνολικά, στις αρχές Ιουνίου, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από 20 επιπλέον πτήσεις.

Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες για κράτηση τώρα, σε συνδυασμό με ελκυστικές και ευέλικτες επιλογές.

Υπερδιπλασιάζεται το ελληνικό πρόγραμμα της Lufthansa

Υπενθυμίζεται πώς το ελληνικό πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa υπερδιπλασιάζεται με την προσθήκη επτά ολοκαίνουργιων προορισμών.

Από τις 21 Μαΐου, το Άκτιο, τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Καβάλα, η Κως, η Μύκονος και η Ζάκυνθος θα υποδεχθούν για πρώτη φορά τον γερμανικό αερομεταφορέα.

Για πρώτη φορά η Lufthansa ταξιδεύει απευθείας από τη Γερμανία σε 12 Ελληνικούς προορισμούς

Με περισσότερους από 100 προορισμούς διακοπών, η Lufthansa και η Eurowings προσφέρουν περισσότερους προορισμούς διακοπών αυτό το καλοκαίρι από ποτέ.

Η Lufthansa ταξιδεύει απευθείας από τη Γερμανία σε δώδεκα ονειρεμένους προορισμούς στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Η Lufthansa διευκολύνει πάντα τα ταξίδια σύμφωνα με τους υψηλότερους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική κατάσταση πανδημίας.

Οι πελάτες πρέπει να τηρούν τους σχετικούς κανονισμούς εισόδου και καραντίνας κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους.

Πηγή: tourismtoday.gr