Η Jet2 και η Jet2holidays αυξάνουν τα θερινά τους δρομολόγια προς Μαδέρα, Ελλάδα, Τουρκία και Κροατία από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Έχουν προστεθεί περισσότερες πτήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής για την κάλυψη της  αυξημένη ζήτησης.

Οι πρόσθετες συχνότητες θα εξυπηρετούν τη Μαδέρα, την Ελλάδα (Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Μύκονο και Κεφαλονιά), την Τουρκία (Νταλαμάν) και την Κροατία (Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ).

Η επέκταση ακολουθεί τις πρόσφατες αυξήσεις της χωρητικότητας από τη βορειοδυτική βάση, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον πτήσεων προς την Τενερίφη μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου και το Αλικάντε για την άνοιξη και τις διακοπές του Πάσχα, καθώς και περισσότερες πτήσεις προς τη Μαγιόρκα, την Ίμπιζα, τη Σαντορίνη και τη Σαρδηνία για το καλοκαίρι του 2022.

Οι αδελφές εταιρείες υποστήριξαν “τεράστια ανάπτυξη” για όλες τις εποχές, με το φετινό καλοκαίρι να αποδεικνύεται μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους για να φύγει κανείς, καθώς τα διεθνή ταξίδια αρχίζουν να επανέρχονται στην κανονικότητα μετά την άρση των δοκιμών και των ταξιδιωτικών περιορισμών τόσο από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και από τις κυβερνήσεις του εξωτερικού.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε: “Με τα διεθνή ταξίδια να αρχίζουν να μοιάζουν όπως ήταν πριν από την πανδημία, βλέπουμε συνεχή ζήτηση σε όλους τους τομείς από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, καθώς οι πελάτες εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και πάλι.

Το απρόβλεπτο των δύο τελευταίων ετών σημαίνει ότι οι πελάτες αναζητούν να κάνουν κρατήσεις σε έναν πάροχο οργανωμένων διακοπών στον οποίο μπορούν να βασιστούν και η φήμη μας για την εξυπηρέτηση των πελατών σημαίνει ότι βλέπουμε τους πελάτες να κάνουν κρατήσεις σε τεράστιους αριθμούς.

Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε σε αυτή τη ζήτηση προσθέτοντας πρόσθετη χωρητικότητα για το καλοκαίρι του ’22 σε πολλά ηλιόλουστα hotspots, δίνοντας στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία.

Με τους πελάτες να αρπάζουν την ευκαιρία να ξεφύγουν το καλοκαίρι του ’22, προβλέπουμε ότι αυτές οι πρόσθετες πτήσεις και διακοπές προς Μαδέρα, Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Κέρκυρα, Νταλαμάν, Μύκονο, Κρήτη και Κεφαλονιά θα είναι περιζήτητες”.

Πηγή: tourismtoday.gr