Η Zela Aviation, πάντα πρωτοπόρος, έχοντας σταθερή πορεία τα τελευταία 18 χρόνια με εξειδίκευση στον χώρο της ναύλωσης αεροσκαφών, ACMI, πωλήσεις αεροσκαφών και πτήσεις charter με έδρα την Κύπρο και γραφεία στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοινώνει περήφανα την συμφωνία μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας easyJet και του Δήμου Σητείας, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό ορόσημο στις συνεχόμενες προσπάθειες ανάπτυξης των δρομολογίων και του τουρισμού στην περιοχή της Σητείας στην Κρήτη.

Τον Οκτώβριο του 2022 η Zela Aviation ανέλαβε την συμβουλευτική προσέγγιση του αεροδρομίου της Σητείας με τον φιλόδοξο στόχο να επεκτείνει το αεροπορικό δίκτυό της και να αυξήσει συνολικά την αεροπορική κίνηση.

Μέσω στρατηγικά μεγάλων προσπαθειών η Zela Aviation με υπερηφάνεια αποκαλύπτει την επιτυχή κορύφωση αυτών των προσπαθειών, καθώς η EasyJet πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της προς το αεροδρόμιο της Σητείας για την θερινή περίοδο του 2024, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για τη Σητεία ως εναλλακτική πύλη προς την Κρήτη το 2024.

Ξεκινώντας από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος του Αυγούστου, η EasyJet δρομολογεί 3 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση και πιο συγκεκριμένα, δύο από την Νάπολη και μία από το Μιλάνο προς το αεροδρόμιο της Σητείας. Το καινούργιο αυτό δρομολόγιο, όχι μόνο θα εμπλουτίσει τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους επιβάτες αλλά επίσης θα λειτουργήσει καταλυτικά για την οικονομική ανάπτυξη και τον τουρισμό στην περιοχή.

Η δέσμευση και αφοσίωση της Zela Aviation να ενισχύσει την συνδεσιμότητα και να προωθήσει τον τοπικό τουρισμό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να προσελκύσει την EasyJet στο αεροδρόμιο της Σητείας.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στον κλάδο και τις σχέσεις της με αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, η Zela Aviation μεσολάβησε με επιτυχία σε αυτή τη στρατηγική συνεργασία, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό επίτευγμα στην αποστολή
της εταιρείας να αναβαθμίσει τη θέση και την αναγνωρισιμότητα του αεροδρομίου της Σητείας στην Ελλάδα.

Η Zela Aviation από την ίδρυσή της προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη για να υποστηρίξει και να δώσει ανάπτυξη στις αντίστοιχες περιοχές και αεροδρόμια. Τα τελευταία 2 χρόνια η Zela Aviation έχει συναντήσει μεγαλύτερη ζήτηση από τα αεροδρόμια για αυτές τις υπηρεσίες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πολλά αεροδρόμια που έχουν δυνητική αύξηση της κίνησης για τον τουρισμό, καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ηγέτης στον τομέα του τουρισμού.

Η Zela Aviation παραμένει συνεπής στο να παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για τους πελάτες της που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Η ηγετική της θέση, το ιστορικό της όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με το πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της, καθιστούν την Zela Aviation έναν σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη παγκοσμίως.