Τα περίπτερα αυτόματου check-in και πτώσης αποσκευών της Emirates στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι , το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, έχουν πλέον προχωρήσει άψογα, ενισχύοντας περαιτέρω το έξυπνο ανέπαφο ταξίδι για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από το Ντουμπάι.

Οι 32 αυτόματες μηχανές αποσκευών και 16 περίπτερα check-in μπορούν να ελεγχθούν πλήρως από προσωπικές φορητές συσκευές χωρίς επαφή, παρέχοντας μια ασφαλή και βολική εμπειρία στο αεροδρόμιο.

Τα περίπτερα επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν check-in, να λαμβάνουν την κάρτα επιβίβασής τους, να επιλέγουν θέσεις στο αεροσκάφος και να αποβάλλουν τις αποσκευές τους. Προστέθηκαν επίσης νέες υπηρεσίες που επιτρέπουν στους επιβάτες να πραγματοποιούν πληρωμές για παρεπόμενες αγορές, όπως πρόσθετο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, απευθείας στα περίπτερα.

Τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης, τοποθετημένα στην περιοχή Economy check-in στον τερματικό σταθμό 3, συμπληρώνουν τα γραφεία που διαχειρίζονται οι πράκτορες check-in της Emirates για τη μείωση του χρόνου αναμονής για τους πελάτες κατά τις περιόδους αιχμής και τη βελτίωση της εμπειρίας στο Ντουμπάι. Η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε πελάτες που ταξιδεύουν σε όλους τους προορισμούς, εκτός από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κίνα, την Ινδία και το Χονγκ Κονγκ λόγω πρόσθετων απαιτήσεων από αυτούς τους προορισμούς.

Η έξυπνη εμπειρία χωρίς επαφή συνεχίζεται με ψηφιακά μενού διαθέσιμα στην εφαρμογή Emirates, επιτρέποντας στους πελάτες να περιηγούνται στα μενού στις προσωπικές τους συσκευές, τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, καθώς και στην πύλη Wi-Fi της Emirates χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν πακέτο Wi-Fi.

Τους επόμενους μήνες, οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να ελέγχουν την εμπειρία προβολής τους στις οθόνες IFE, με τις προσωπικές τους συσκευές.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday