Το φετινό Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής συνδιοργανώνεται από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη Πάρκου Αιγάλεω, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Αγ. Σπυρίδωνος 25, Αιγάλεω) στις 19 – 20 Δεκεμβρίου 2022, στην Αθήνα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, θα το βρείτε εδώ:

Σχετικά με την Financial Engineering and Banking Society (FEBS)

Η Επιστημονική Εταιρεία Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ) ιδρύθηκε το 2010 στην Ελλάδα, με στόχο να καθιερωθεί ως παγκόσμια ερευνητική εταιρεία που θα προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών, ερευνητικών αποτελεσμάτων και εμπειριών μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και των τραπεζών. Ως κύριο στόχο η Επιστημονική Εταιρεία έχει τη διάδοση της χρηματοοικονομικής μηχανικής, τη βελτίωση των τρεχουσών πρακτικών στον τραπεζικό κλάδο, την υποστήριξη των αποφάσεων καθώς και την εκμάθηση αντιμετώπισης των αυξανόμενων προκλήσεων και των ευκαιριών στις παγκόσμιες αγορές.

Η FEBS προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στις ανάγκες της εποχής και αναπτύσσεται δυναμικά στον τομέα της Διαδικτυακής. Η Επιστημονική Εταιρεία με έδρα τα Χανιά, οπού μετράει ήδη έντεκα Εθνικά και έντεκα Διεθνή συνέδρια με βραβεύσεις κορυφαίων επιστημόνων σε τομείς της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής, διαθέτει δική της σύγχρονη ιστοσελίδα: https://www.febsociety.org/ και πλέον πρόσωπο σχεδόν σε κορυφαία κοινωνικά δίκτυα.

Χορηγός το Aviationlife.gr

Ο επιστημονικός ιστότοπος aviationlife.gr υποστηρίζει σε επίπεδο επικοινωνίας το 12ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής που θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.