Με τους Αυστραλούς να μην μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών για την ανάσχεση της πανδημίας, ο αερομεταφορέας της Αυστραλίας, Qantas ξεκινά μια σειρά από “Mystery Flights” για να ενθαρρύνει τα εσωτερικά ταξίδια.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ένα από τα τρία ταξίδια θα βρεθούν σε ένα μυστικό προορισμό που θα τον μάθουν επί της ουσίας, τη στιγμή που θα προσγειωθούν.

Τα μονοήμερα ταξίδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 4 Μαρτίου, πετούν από το Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, αναχωρώντας στις 27 Μαρτίου, 18 Απριλίου και 1 Μαΐου, αντίστοιχα. Κάθε πτήση θα εκτελεστεί με αεροσκάφος Boeing 737 και θα αφορά σε 120 επιβάτες ταξιδεύοντας σε προορισμό εντός περίπου δύο ωρών. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρωινό στο σαλόνι Qantas στις 7 π.μ. και θα επιστρέφουν νωρίς το βράδυ.

Οι ταξιδιώτες δεν θα ξέρουν πού κατευθύνονται έως ότου το αεροπλάνο προσγειωθεί στη μυστηριώδη τοποθεσία, αν και το μονοπάτι πτήσης θα εμφανιστεί στις οθόνες των καθισμάτων, δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να μαντέψουν πού κατευθύνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πτήσεις θα περιλαμβάνουν μερικές χαμηλές πτήσεις σε βασικά ορόσημα της Αυστραλίας καθ ‘οδόν για τον μυστηριώδη προορισμό. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μερικές σχετικές συμβουλές στον ιστότοπό της.

Για παράδειγμα, οι πτήσεις από το Μπρίσμπεϊν θα προσφέρουν την «τέλεια απόδραση» για όσους αγαπούν τη φιλοξενία της χώρας, το γκουρμέ φαγητό και το κρασί και τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους.

Οι πτήσεις του Σίδνεϊ θα κατευθυνθούν προς τις τροπικές περιοχές, καθιστώντας το ιδανικό ταξίδι για όσους απολαμβάνουν το «γεύμα στην παραλία».

Τέλος, η πτήση της Μελβούρνης θα είναι κατάλληλη για τους λάτρεις των υπαίθριων εξορμήσεων, του γκουρμέ φαγητού και των εκλεκτών κρασιών και τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Η Qantas αναφέρει ότι θα συνεχίσει τις διεθνείς πτήσεις τον Οκτώβριο του 2021 ενώ η διεθνής απαγόρευση ταξιδιού της Αυστραλίας θα παραταθεί κατά τρεις μήνες έως τις 17 Ιουνίου.

aviationlife.gr