Η Air Canada επεκτείνει το πρόγραμμα της στην Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2024. Αυξάνει τις πτήσεις, λόγω της μεγάλης ζήτησης για ευρωπαϊκά ταξίδια. Ανάμεσα στο διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων από το Μόντρεαλ είναι και η Αθήνα.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αφορούν αύξηση των καθημερινών πτήσεων καθώς και έναρξη της θερινής σεζόν νωρίτερα.

Τα διευρυμένα προγράμματα πτήσεων από το Μόντρεαλ περιλαμβάνουν εκτός από την Αθήνα, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Καζαμπλάνκα, Κοπεγχάγη, Λισαβόνα, Μιλάνο, Νίκαια, Ρώμη και Βενετία.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία ξεκινά ένα νέο δρομολόγιο όλο το χρόνο μεταξύ Μόντρεαλ και Μαδρίτης.
Η νέα γραμμή Μόντρεαλ-Μαδρίτη θα εκτελείται με Boeing 787-8 Dreamliner 255 θέσεων και θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2024. Η διαδρομή από και προς το Μόντρεαλ θα προσφέρεται πέντε φορές την εβδομάδα.

«Η Air Canada σημείωσε τεράστια ανάκαμψη στις διεθνείς πτήσεις το περασμένο καλοκαίρι, ιδιαίτερα στο υπερατλαντικό, και αναμένουμε ότι η Ευρώπη θα παραμείνει δημοφιλής το επόμενο έτος, δήλωσε ο Mark Galardo, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Εσόδων και Σχεδιασμού Δικτύων της Air Canada.

Ενόψει αυτού, επεκτείνουμε το πρόγραμμα πτήσεων μας για να προσφέρουμε στους πελάτες περισσότερες επιλογές και ευελιξία καθώς αρχίζουν να προγραμματίζουν τις διακοπές τους για το 2024».

Πηγή: tourismtoday.gr