Η Emirates αναβαθμίζει την εμπειρία της στα αεροσκάφη της Airbus A380 με την αποκάλυψη ενός ολοκαίνουργιου προϊόντος – υπηρεσίας, της καμπίνας Premium Economy, μαζί με βελτιώσεις και ανανεωμένη εμφάνιση σε όλες τις καμπίνες του νεότερου αεροσκάφους A380.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates δήλωσε: «Το Α380 της Emirates είναι ήδη μια από τις πιο περιζήτητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και τώρα το έχουμε κάνει ακόμα καλύτερο με τις νέες του αναβαθμίσεις. Ενώ άλλοι μειώνουν, η Emirates εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έπρεπε να αναστείλουμε ή να προσαρμόσουμε λόγω προφυλάξεων κατά της πανδημίας και να εισαγάγουμε νέες προσφορές και βελτιώσεις. Σύμφωνα με την υπόσχεσή μας, η Emirates συνεχίζει να επενδύει για να προσφέρει στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία. ” Η αεροπορική εταιρεία έλαβε το νεότερο αεροσκάφος της A380 με πτήση από τις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης της Airbus στο Αμβούργο Hamburg XFW, την περασμένη εβδομάδα και η υπόλοιπη παραγγελία της, των 5 A380 θα παραδοθεί επίσης έχοντας καμπίνες Premium Economy Class για το 2021 και 2022. Τα Premium Economy καθίσματα της Emirates θα εγκατασταθούν επίσης σε ορισμένα από τα Boeing 777X αεροσκάφη που πρόκειται να ενταχθούν στο στόλο περίπου το 2023. Η Emirates επίσης, εξετάζει το ενδεχόμενο να μετασκευάσει τον υπάρχοντα στόλο Α380.

Η Emirates θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετούν τα αεροσκάφη A380 με τις Premium Economy θέσεις, τις επόμενες εβδομάδες.

Σχετικό βίντεο με την παρουσίαση της Premium Economy Class εδώ :

Χαρακτηριστικά της Premium Economy: Άνεση και Ανανεωμένος χώρος

Η Emirates προσφέρει 56 θέσεις σε διάταξη καμπίνας 2-4-2 για τις Premium Economy καμπίνες της. Με πλούσια χωρητικότητα έως 40 ίντσες, το premium οικονομικό κάθισμα της Emirates έχει πλάτος 19,5 ίντσες και ξαπλώνει 8 ίντσες σε μια άνετη θέση βάσης με άφθονο χώρο για να απλώνεται ο επιβάτης. Καλυμμένη με κρέμα χρώματος από δέρμα, η θέση έχει λεπτομέρειες ραφών και ξύλινη επένδυση παρόμοια με αυτή της Business Class, ενώ κάθε κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βέλτιστη άνεση και υποστήριξη με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα 6 κατευθύνσεων καθώς και υποπόδια. Κάθε κάθισμα έχει οθόνη 13,3 ιντσών, μία από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της, για να απολαύσουν οι επιβάτες πλούσια playlists μουσικής, ταινιών, τηλεόρασης, ειδήσεων και άλλου περιεχομένου στον βραβευμένο IFE της Emirates. Οι πελάτες θα βρουν επίσης πινελιές που κάνουν τη διαφορά, όπως εύκολα προσβάσιμα σημεία φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών στο κάθισμα τους, μεγάλο τραπέζι φαγητού και ποικιλία από κοκτέιλ. Το Emirates Premium Economy βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κεντρικού καταστρώματος, με 3 τουαλέτες για τους επιβάτες της θέσης.

First Class: Ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια

Σε αυτό το τελευταίο αεροσκάφος A380, οι 14 ιδιωτικές σουίτες πρώτης κατηγορίας της αεροπορικής εταιρείας έχουν βελτιωθεί από τις αρχικές σουίτες και είναι ελαφρώς μεγαλύτερες με ψηλότερες πόρτες, για ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα και άνεση. Οι λεπτομέρειες και τα φινιρίσματα της καμπίνας έχουν επίσης ανανεωθεί με νέα μοτίβα και χρώματα, από τις σκάλες που οδηγούν από το κεντρικό κατάστρωμα προς το επάνω κατάστρωμα, έως τις ανανεωμένες διακοσμητικές επενδύσεις και τα μοντέρνα εξαρτήματα στο Shower Spa.

Business Class: Νέα πολυτελή φινιρίσματα

Η Emirates έχει διατηρήσει τα δημοφιλή καθίσματα της στην Business Class του Α380, τα οποία προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο για κάθε επιβάτη, ενώ έχει τη δυνατότητα να ξαπλώνει σε μια πλήρως επίπεδη θέση. Παράλληλα, προσφέρει προσωπικά μίνι μπαρ, άφθονο προσωπικό χώρο αποθήκευσης και υψηλό βαθμό ιδιωτικότητας. Τα 76 καθίσματα έχουν ανανεωθεί ώστε να διαθέτουν νέα δερμάτινα καλύμματα και φινίρισμα ξύλου, εμπνευσμένα από τζετ, παρόμοια με τη Business Class στα αεροσκάφη Boeing 777 της Emirates. Ο ίδιος κλασικός συνδυασμός χρωμάτων έχει εφαρμοστεί και στο Onboard Lounge στο πίσω μέρος του επάνω καταστρώματος, για αποκλειστική χρήση των επιβατών First και Business Class.

Economy class: Θέσεις – gamechangers

Η Emirates αντικατέστησε και τα 338 Economy καθίσματα στο νεότερο A380 αεροσκάφος της με εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα με πλήρη δερμάτινα προσκέφαλα και εύκαμπτα πλαϊνά πάνελ που μπορούν να ρυθμιστούν κατακόρυφα για βέλτιστη υποστήριξη και άνεση. Αυτό το τελευταίο μοντέλο καθίσματος είναι ένα βήμα παραπάνω από την έκδοση που είναι εγκατεστημένη στο αεροσκάφος της Boeing 777 της αεροπορικής εταιρείας. Είναι ελαφρύτερο, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση ή τη λειτουργία. Κάθε κάθισμα διαθέτει ένα αριστοκρατικό φινίρισμα από ξύλο στα τραπέζια δίσκων, καθώς και μια προσωπική οθόνη 13,3 ιντσών για να απολαύσει ο επιβάτης το βραβευμένο IFE (διασκέδαση κατά την διάρκεια πτήσης) της Emirates.

Ανανεωμένοι εσωτερικοί χώροι καμπίνας

Σε όλο το εσωτερικό της Emirates A380, οι πελάτες θα δουν νέα φινιρίσματα και σχεδιαστικές πινελιές με το μοτίβο δέντρου Ghaf (prosopis cineraria), καθώς και το καθαρό και ευάερο χρωματικό συνδυασμό σαμπάνιας με ξύλινη επένδυση και χάλκινες πινελιές από τους τελευταίους εσωτερικούς χώρους του αεροσκάφους Boeing 777 της Emirates. Ένα γηγενές αειθαλή φυτό, το Ghaf το οποίο θεωρείται το εθνικό δέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και έχει βαθιά πολιτιστική και οικολογική σημασία. Όλες οι τάξεις καμπίνας είναι εξοπλισμένες με το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας IFE της τελευταίας γενιάς της Emirates που προσφέρει βελτιωμένη και ανώτερη ποιότητα εικόνας. Κάθε οθόνη καθίσματος θα διαθέτει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης, χωρητική οθόνη αφής, οπίσθιο φωτισμό LED και οθόνη Full HD.

aviationlife.gr