Η United Airlines ανακοίνωσε την επέκταση των εποχικών πτήσεών της από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ για το καλοκαίρι του 2025, προσφέροντας αυξημένες επιλογές στους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα.

Αυτή η κίνηση περιλαμβάνει αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων από 7 σε 10 προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης και νωρίτερη έναρξη των δρομολογίων προς Νέα Υόρκη και Σικάγο. Επιπλέον, η United θα χρησιμοποιήσει το Boeing 787-10 Dreamliner, προσφέροντας έως και 30% περισσότερες θέσεις συγκριτικά με προηγούμενα μοντέλα.

Η επέκταση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της United να ενισχύσει τη διεθνή της παρουσία για το καλοκαίρι του 2025, προσθέτοντας 11 νέες πτήσεις και οκτώ νέους προορισμούς, όπως το Μπιλμπάο στην Ισπανία και το Παλέρμο στην Ιταλία. Αυτό καθιστά τη United την αεροπορική εταιρεία με τα περισσότερα δρομολόγια από τις ΗΠΑ προς διεθνείς προορισμούς.

Η επέκταση των πτήσεων της United από την Αθήνα ενισχύει τον ανταγωνισμό στην αγορά των υπερατλαντικών πτήσεων, ενώ οι βελτιωμένες υπηρεσίες με τα σύγχρονα αεροσκάφη προσφέρουν μια ανώτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτό είναι εξαιρετική είδηση για τους επιβάτες που επιθυμούν περισσότερες επιλογές και καλύτερη σύνδεση με τις ΗΠΑ από την Ελλάδα.