Κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, η Austrian Airlines υποδέχτηκε περίπου 400.000 επιβάτες, φτάνοντας έτσι σχεδόν στο επίπεδο πριν από την κρίση.

Οι ρομαντικές διακοπές στην πόλη στο Παρίσι αλλά και στο Λονδίνο και τη Βαρκελώνη ήταν οι τρεις πιο δημοφιλείς προορισμοί. Περίπου 29.000 επιβάτες πέταξαν με την Αυστρία σε ζεστούς προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η Μπανγκόκ και οι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων Μαλέ, Κανκούν και Μαυρίκιος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Περισσότεροι από 17.000 επιβάτες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων

Στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, η Austrian πέταξε περισσότερους από 17.000 επιβάτες στον προορισμό τους κάθε μέρα.

Έξι πτήσεις την εβδομάδα απογειώνονταν προς το Μαλέ κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων

Οι προορισμοί μεγάλων αποστάσεων με παραλίες με λευκή άμμο και πεντακάθαρες θάλασσες είχαν μεγάλη ζήτηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Austrian Airlines έχει διπλασιάσει τις συχνότητες προς τις Μαλδίβες: κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων, έξι αντί για τρία αεροσκάφη του αερομεταφορέα της Αυστρίας απογειώνονταν από τη Βιέννη στο Μαλέ την εβδομάδα.

Επίσης, οι συχνότητες προς Μαυρίκιο και Κανκούν αυξήθηκαν κατά μία πτήση η καθεμία, έτσι η Austrian Airlines πετούσε προς Μαυρίκιο τέσσερις φορές και τρεις φορές προς Κανκούν την εβδομάδα. Για ένα χαλαρωτικό ταξίδι, η Austrian Airlines πρόσφερε μαξιλάρια λαιμού στους επιβάτες Economy και Economy Premium σε νυχτερινές πτήσεις σε αυτά τα δρομολόγια.