Νέους προορισμούς περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Air France για το 2023.

Η αεροπορική εταιρεία από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο θα προσφέρει έως 835 πτήσεων ημερησίως σε 191 προορισμούς.

Στα δρομολόγια μεσαίας και μικρής απόστασης, η Air France προσφέρει 106 προορισμούς σε 66 εποχιακά δρομολόγια στη Γαλλία και την Ευρώπη.

Το εποχιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει Ελλάδα (από το Παρίσι, τη Μασσαλία, τη Νίκαια και την Τουλούζη), Κορσική (από το Παρίσι, τη Μπορντώ, την Καέν, τη Ρεν, τη Λιλ, τη Λιόν και τη Νάντη), Αλγερία (από το Παρίσι, τη Μασσαλία, τη Νίκαια και την Τουλούζη), Μαρόκο (από το Παρίσι και τη Νίκαια) και Τυνησία (από το Παρίσι, τη Μασσαλία και τη Νίκαια).

Επιπλέον, η low-cost θυγατρική της, Transavia France, θα προσφέρει περί τα 200 δρομολόγια μεσαίας και μικρής απόστασης σε 120 προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων 100 από και προς το Παρίσι (Orly).

Όσον αφορά τα νέα δρομολόγια της Air France, από τις 12 Ιουνίου του 2023, η εταιρία θα εξυπηρετεί, για πρώτη φορά, το Dar Es Salaam της Τανζανίας. Το Ζανζιμπάρ θα εξυπηρετείται τρεις φορές την εβδομάδα με Boeing 787-9, ενώ η σύνδεση με Ναϊρόμπι θα μετατραπεί σε απευθείας.

Επίσης, έρχεται νέο δρομολόγιο από τις 5 Μαϊου του 2023 προς Cayenne, στη Γαλλική Γουιάνα και προς Belém στη Βραζιλία με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα με Airbus A320, ανεβάζοντας τους προορισμούς μακρινής απόστασης της εταιρίας σε 85.

Πηγή: tourismtoday.gr