Την έναρξη απευθείας εποχικών δρομολογίων προς τα Χανιά σηματοδότησε η σημερινή πτήση JU754 της Air Serbia.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Air Serbia, «η εθνική αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις προς τον νέο προορισμό τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

Η εναρκτήρια πτήση της Air Serbia έτυχε επίσημης υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης».

«Μπροστά από το κύριο μέρος της καλοκαιρινής σεζόν, προσθέσαμε μερικούς από τους δημοφιλείς προορισμούς τσάρτερ στην προγραμματισμένη υπηρεσία μας. Από σήμερα, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην απευθείας υπηρεσία μας προς τα Χανιά, γεγονός που τους δίνει ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτό το θέρετρο, στολισμένο με παραλίες με κρυστάλλινα νερά και ψιλή λευκή άμμο. Τα Χανιά είναι ο δεύτερος προορισμός μας στην Κρήτη, μαζί με το Ηράκλειο, όπου ξεκινήσαμε πρόσφατα να πετάμε με τα προγραμματισμένα δρομολόγιά μας», δήλωσε ο Boško Rupić, γενικός διευθυντής Εμπορίου και Στρατηγικής της Air Serbia.

Οπως επισημαίνει σχετικά η Air Serbia «η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, το λιμάνι των Χανίων, έχει πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Γνωστή για τα καλοδιατηρημένα πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία και τους γοητευτικούς δρόμους, η παλιά πόλη προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Εκπληκτικά παλάτια, έργα τέχνης και ναυτικό πνεύμα είναι ενσωματωμένα σε κάθε μέρος του νησιού. Ένα από τα σύμβολα της πόλης είναι ο φάρος, ο οποίος διατηρεί την εμφάνισή του από το 1830.

Η Air Serbia προσφέρει στους επιβάτες της συνδέσεις από τα Χανιά, μέσω Βελιγραδίου, προς Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Ποντγκόριτσα και πολλές άλλες πόλεις».