Η JetBlue και η American Airlines ανακοίνωσαν σχέδια για την επόμενη φάση της Βορειοανατολικής Συμμαχίας τους – εξουσιοδοτημένη από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το έτος – η οποία αποσκοπεί στο να δώσει στους ταξιδιώτες στα βορειοανατολικά νέες ανταγωνιστικές επιλογές.

H JetBlue θα προσφέρει τις καθημερινές χαμηλές τιμές και τη βραβευμένη υπηρεσία σε περισσότερους ταξιδιώτες στα βορειοανατολικά προσθέτοντας επτά ολοκαίνουργιους προορισμούς στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη, τριπλασιάζοντας τις πτήσεις στη LaGuardia σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2019 και εισάγοντας περισσότερα από 40 πρόσθετες διαδρομές κοινής χρήσης.

Από τις 31 Οκτωβρίου, η American θα ξεκινήσει απευθείας υπηρεσία από τη Νέα Υόρκη (JFK) στο Νέο Δελχί (DEL) με Boeing 777-200 για να καλύψει την ισχυρή τοπική ζήτηση.

Με τη συνεργασία της Qatar Airways και το δρομολόγιο Seattle (SEA) προς Μπανγκαλόρ της Ινδίας (BLR), η American θα προσφέρει στους πελάτες περισσότερους τρόπους πτήσης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ινδίας.

Οι πτήσεις στο Νέο Δελχί θα συνδέουν βολικά τους πελάτες με την πρωτεύουσα της Ινδίας τρεις φορές την εβδομάδα και, στη συνέχεια, καθημερινά κατά τη διάρκεια των διακοπών από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday.gr