Η American Airlines αποκάλυψε επτά νέα δρομολόγια για το επόμενο καλοκαίρι.

Από τις 5 Ιουνίου 2024, η American Airlines θα εισαγάγει την παρθενική της υπηρεσία στο Hyannis της Μασαχουσέτης (HYA) με καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης (LGA) και το Εθνικό Αεροδρόμιο Ρίγκαν της Ουάσινγκτον (DCA).

Αυτή η κίνηση θα καταστήσει την American τον μοναδικό παγκόσμιο αερομεταφορέα δικτύου που θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες από περισσότερους από 80 προορισμούς της Βόρειας Αμερικής μια απρόσκοπτη πύλη προς το Cape Cod.

Στις 5 Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια μιας απευθείας γραμμής από το Charlotte (CLT) προς το Βανκούβερ του Καναδά (YVR), σηματοδοτώντας τη μοναδική απευθείας σύνδεση μεταξύ της Βόρειας Καρολίνας και της Βρετανικής Κολομβίας. Επιπλέον, μετά από μια παύση από το 2019, οι απευθείας πτήσεις μεταξύ DCA και Βερμούδων (BDA) θα επαναληφθούν στις 4 Απριλίου 2024.

Η American Airlines είναι έτοιμη να ξεκινήσει δρομολόγια προς την Κοπεγχάγη της Δανίας (CPH), Νάπολη, Ιταλία (NAP) και Νίκαια, Γαλλία (NCE) το καλοκαίρι του 2024.

Τέλος, το πρόγραμμα επιβράβευσης AAdvantage® της αεροπορικής εταιρείας υπόσχεται να κάνει κάθε ταξίδι ακόμα πιο ικανοποιητικό, προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων από αναβαθμίσεις πτήσεων έως αποκλειστική πρόσβαση στο σαλόνι.

Πηγή: tourismtoday.gr